Čitaj mi!

Humanitarna akcija ekipe filma „Južni vetar"

Ekipa filma „Južni vetar 2“ koja već više od četiri nedelje boravi u istočnoj Srbiji gde snima veći deo scena za nastavak filma, u Domu kulture u Knjaževcu podelila je humanitarnu pomoć za decu iz materijalno ugroženih porodica sa područja te opštine.

Glavni glumci Miloš Biković, Miodrag Radonjić, producentkinja Tatjna Žeželj Gojković, kao i reditelj Miloš Avramović, uručili su poklone u vidu školskog pribora, slatkiša i nastavnih pomagala đacima. 

„Proveli smo ovde skoro polovinu snimanja i veoma smo se zbližili sa Knjaževčanima. Svaki put kad smo snimali u gradu, uvek smo imali publiku koja nas je podržavala kada smo radili snimanje akcionih scena i zato smo želeli na neki način da im se odužimo", istakao je reditelj Miloš Avramović.

Kako je najavljeno, uz pomoć sponzora i prijatelja projekta „Južnog vetra", do kraja godine opštini Knjaževac biće uručen i ostatak pomoći koju će Opština rasporediti školama na području Knjaževcu, u skladu sa potrebama. 

U humanitarnoj akciji učestvovali su prijatelji projekta „Južni vetar": Vojvođanska Banka A.D Novi Sad, OTP grupa, "Lilly Drogerie", Chipsy - "Marbo Product", "Alpha", "Idea", "Mogui", "Swisslion" Takovo, "Aksa"...