Basista grupe "Djuran Djuran" izlečen od Kovida-19

Džon Tejlor (59), basista popularnog sastava "Djuran Djuran", objavio je na društvenim mrežama da mu je još pre tri nedelje potvrđena zaraza koronavirusom zbog čega je, pridržavajući se preporučenih medicinskih saveta, sve do sada bio u karantinu.

"Dragi moji prijatelji, odlučio sam da podelim sa vama da sam pre tri nedelje saznao da sam pozitivan na koronavirus. Iako sam u zrelim godinama, moram da priznam da se moj organizam nakon sedam dana oporavio od nečega što je ličilo na jači grip. Moram i da priznam da je boravak u karantinu tome znatno doprineo", napisao je Džon.

Tejlor je dodao da je imao sreće što je, kako je rekao, "pokupio" blaži oblik virusa i da je nakon nedelju dana "nečega što je ličilo na turbointenzivni grip", počeo da se oporovlja i trenutno se oseća dobro.

"Možda sam prilično robustan za jednog 59-godišnjaka, barem ja tako volim da mislim o sebi – ali imao sam sreće. Ova pandemija stvorila je ogromnu količinu straha, koji je, nažalost, donekle opravdan. Moje srce je uz sve one koji su se suočili sa stvarnim gubitkom i bolom, ali istovremeno želim da vam kažem da Kovid-19 nije uvek ubica. Mi možemo i hoćemo da pobedimo", poručio je basista popularnog benda i je dodao da jedva čeka da nastavi sa koncertima.

Tejlor je još jedna u nizu poznatih ličnosti koje su obolele od koronavirusa, a među njima su Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson, Idris Elba, Pink, Marijen Fejtful, Olga Kirilenko i Plasido Domingo...

broj komentara 3 pošalji komentar
(utorak, 07. apr 2020, 22:29) - Kalesu [neregistrovani]

Razlika

je u tome što, u engleskom jeziku, ne važi Vukovo načelo "... čitaj kako je napisano". Zato se (originalno) piše "Duran Duran", a izgovara "Djuran Djuran" (čak će, uz američki izgovor, zvučati kao "Djuren Djuren"). A, kako se u srpskom jeziku strana imena pišu fonetski, piše se onako, kako se izgovara. Isto kao što se John (engleski) izgovara i (kod nas) piše kao Džon. Dakle, znamo, zapravo, i za jedno i za drugo. Usput, slušao sam ih i nekad, u mladosti, a rado ih puštam i sada.

(utorak, 07. apr 2020, 20:35) - Grkinja [neregistrovani]

Band

Ja isto za Duran Duran znam

(utorak, 07. apr 2020, 17:08) - carlos [neregistrovani]

duran duran

nikad čuo za djuran djuran ^^