Čitaj mi!

Džemper „crna ovca“ princeze Dajane ponovo u prodaji

Džemper, koji je zbog britanske princeze Dajane stekao kultni status, ponovo će se naći u prodaji posle četiri decenije. Reč je o crvenoj kreaciji sa belim ovcama među kojima se našla i jedna crna.

Vuneni džemper su 1979. godine osmislili dizajneri iz "Warm & Wonderful", a proslavila ga je pokojna princeza i modna ikona kada ga je nosila na polo meč sa princom Čarlsom 1980. godine.

Odevni predmet je sada deo stalne postavke muzeja Viktorija i Albert, a pojaviće se i u jednoj epizodi naredne četvrte sezone Netfliksove serije Kruna.

"Warm & Wonderful" su sada u saradnji sa američkim dizajnerima „Rouing blejzers“ da reprodukuju originalni dizajn i prvi put posle 1994. godine se on našao u prodaji.

Princeza Dajana ga je nosila nekoliko puta, što je dovelo do spekulacija da je njime želela da poruči da se oseća kao crna ovca u kraljevskoj porodici.

Cena džempera je 295 dolara, a zbog ogromnog interesovanja porudžbine se sada primaju za januar i februar naredne godine.

broj komentara 4 pošalji komentar
(subota, 21. nov 2020, 12:46) - mirjana [neregistrovani]

nije sva sreca

udati se za princa,narocito ne za ovog Gledala sam seriju i iako je to ipak samo filmska storija Dajani nije bilo kao u bajci.Imala je i ona svoje ''trenutke'' ali definitivno je mogla i ''bolje da se uda'' Tuzna ''bajka'' u svakom slucaju,Nije se ni Princ Carls usrecio,ali bar za to moze sebe da krivi.Dobro je sto postoje ovakvi primeri da se mi ''obicni smrtnici'' mozemo utesiti ,nije sve ni sa princezama bajkovito.

(nedelja, 15. nov 2020, 11:46) - anonymous [neregistrovani]

Ma kako da ne

Eto onaj sto se rodio kao princ je zasluzan da nosi tu titulu? Sta uopste znaci i da li uopste vrijedi ta titula u novije vrijeme kada zivimo u parlamentarnim demokratijama?

(nedelja, 15. nov 2020, 10:08) - anonymous [neregistrovani]

sta?

Mislim vest je bas za rts? Ma daj...

(nedelja, 15. nov 2020, 08:40) - anonymousmila [neregistrovani]

Daleko od princeze

Bila je daleko da bude princesa,imala je srecu da se uda za nekog ko je jos manje bio zasluzan da nosi to ime ,svako od njih na svoj nacin nije bio dosledan tog naziva

div id="adoceanrsvdcfhklggd">