Armanijeva revija zbog koronavirusa iza zatvorenih vrata

Italijanski modni dizajner Đorđo Armani odlučio je da, u okviru Milanske nedelje mode, održi reviju iza zatvorenih vrata zbog širenja koronavirusa u Italiji.

„Đorđo Armani želi da vas obavesti da će njegova ženska kolekcija za jesen/zimu 2020-2021. biti predstavljana iza zatvorenih vrata zbog razvoja epidemije koronavirusa u Italiji. Revija koja će se održati u praznoj sali biće uživo prenošena na službenoj veb-stranici armani.com, Instagramu i Fejsbuku. Odluka je doneta radi dobrobiti svih gostiju, kako bi se izbegao boravak u prenatrpanom prostoru“, stoji u službenoj izjavi modne kuće Armani.

Nacionalna komora italijanske modne industrije, koja organizuje reviju, saopštila je da je Armani prvi koji je doneo takvu odluku, prenosi Tas.

U Italiji je najveći broj slučajeva zaraženih koronavirusom zabeležen u Lombardiji, čiji je administrativni centar grad Milano u kome se revija održava.

Tako će ljubitelji mode, zahvaljujući ovim neprijatnim okolnostima, biti u prilici da prate Armanijevu reviju kojoj nikada ne bi mogli da prisustvuju.

broj komentara 0 pošalji komentar