Nevena Božović proglašena „Top modelom Evrovizije 2019“

Kraljici „Evrosonga“ treba samo još kruna! Predstavnica Srbije na ovogodišnjem takmičenju za najbolju pesmu Evrope, Nevena Božović, dobila je titulu „Top model Evrovizije 2019“.

Dame koje su nastupale na ovogodišnjem „Evrosongu“ pokazale su ozbiljne stavove, posebno tokom neuobičajenih scenskih nastupa. 

Iako su sve učesnice na takmičenju zaslužile da se nazovu vokalnim kraljicama, samo je jedna kruna za onu koja je ponela titulu „Top model Evrovizije 2019“.

Nevena Božović je na osnovu mišljenja 4.300 glasača na portalu Wiwibloggs odnela pobedu.

„U Tel Aviv, Nevena je odnela ubojit vokal, upečatljiv scenski nastup, eleganciju i stil“, navodi se na portalu Wiwibloggs, koji je i organizovao anketu među onima koji verno prate takmičenja za najbolju pesmu Evrope.

Inače, prema rezultatima iste ankete, 2013. godine, Nevena je bila u top pet ženskih izvođača, tačnije na četvrtom mestu, kada je nastupala u okviru sastava „Moje tri“.

„Samostalni nastup ove godine doneo joj je prvu poziciju. Izgledala je sjajno pred publikom u crnoj kreaciji na nastupu, a ništa manje dobro ni tokom intervjua u sportskim kombinacijama. Tokom boravka u Izraelu, Nevena je pokazala svu svoju šarmantnost pa tako i spremnost da preuzme zasluženu lentu 'Top modela Evrovizije'“, piše Wiwibloggs.

Rezultati pokazuju da je Nevena je sakupila 561 glas (12,99 odsto). Dama koja je sakupila 519 glasova i tako zauzela mesto prve pratilje jeste Albanka Jonida Malići, dok je na trećem mestu predstavnica Kipra – Tamta sa 428 glasova.

Grčka predstavnica Katarina Duska, Aleksandra Rotan iz Norveške, Kejt Miler Hajdke iz Australije i takmičarka iz Jermenije Srbuk jedine su dame koje su u anketi osvojile više od pet odsto glasova.

broj komentara 3 pošalji komentar
(četvrtak, 24. okt 2019, 12:16) - anonymous [neregistrovani]

Ona je talentovana i prirodna.

Predstavljala je Srbiju na najbolji moguci nacin. Videli smo kako su neke persone pokusale da joj naude tokom takmicenja na Pesmi Evrovizije, ali nisu uspele. Nevena je jedinstvena i neka se ne menja, jer malo je takvih.

(četvrtak, 24. okt 2019, 10:31) - anonymous [neregistrovani]

Bez veze

Sta imamo od toga?

(sreda, 23. okt 2019, 18:59) - anonymous [neregistrovani]

!

Као да је имала конкуренцију!