Život u kući od 17 kvadrata

Doli Rubiano iz Melburna odsela je u maloj kući na točkovima i toliko joj se dopalo da je odlučila da sebi kupi istu i useli se u nju.

U kuću je uložila oko 65 hiljada dolara i u prostoru koji ima samo 17 kvadrata uredila je svoj dom iz snova koji je oduševio ljude širom sveta. 

53-godišnja Doli svojoj kući je posvetila Instagram profil koji ima 94 hiljade pratilaca.

Za uređenje joj je, kako prenosi Dejli Mejl, trebalo samo 10-ak dana, a u kući ima sve što joj je potrebno za život: potpuno funkcionalnu kuhinju, dve sobice i ugradni ormar. 

„Na kraju dana sve se svodi na to kako se osećam, ako mi zbog nečeg preskoči srce, odlučim da to  i napravim“, ispričala je Doli i dodala da je prvo posetila i probala nekoliko kuća na točkovima, dok nije odlučila koja joj najviše odgovara.

„Isprobala sam ih nekoliko kako bih dobila pravi osećaj prostora u kome mogu da živim, a da ne poludim, naročito ako mi gosti dođu u posetu“, dodala je Doli.

Na gornjem spratu kuće je uređen prostor za spavanje, a u donjem delu su kuhinja i kupatilo.

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 08. okt 2019, 13:30) - anonymous [neregistrovani]

Pročitaj do kraja

'Na gornjem spratu kuće je uređen prostor za spavanje, a u donjem delu su kuhinja i kupatilo'. Samo treba pročitati ceo tekst pre nego što prokomentarišeš..

(nedelja, 06. okt 2019, 19:38) - Rada [neregistrovani]

Svaka glupostv

Reklamirate. Ako gospođu usred noći pritera u vece, baš me zanima kako silazi sa kreveta niz one sulude stepenice.
A ne daj bože ako povredi nogu na ulici, gde će da leži.