Veliki uspeh srpske mode u Milanu

Srpska moda postigla je veliki uspeh u svetskoj prestonici mode – Milanu. Kao pobednica u kategoriji “Mad Mood” na Srpskoj nedelji mode, dizajnerka Suzana Perić svoju novu kolekciju premijerno je predstavila na platformi Mad Mood na Nedelji mode u Milanu.

Predstavljanje kolekcije "La Perla Bianca", uz hitove koje je uživo izvodila specijalna gošća džez pevačica Lena Kovačević, izazvalo je izuzetnu pažnju medija.

Srpskoj kreatorki podršku iz prvih redova pružili su njen kolega Saša Milojković, prvak „Formule 3“ Paolo Brajnik, konzul Srbije u Milanu Radmila Selaković, direktorka sektora za preduzetništvo PKS Branislava Simanić, voditeljka Nikolina Pišek, stilista i voditelj Filip Maksimović, Elma Zukorlić, Marko Nikolić i mnogi drugi.

Uspeh koji je ovom revijom Suzana Perić doživela nastavljen je i naredne večeri na svečanosti povodom dodele nagrada, kada je srpskoj kreatorki dodeljeno prestižno prizanje za najboljeg međunarodnog dizajnera "Miglior Designer Internazionale". Ovo je prvi put da neki srpski modni dizajner dobije ovako značajno priznanje na platformi "Mad Mood" na Nedelji mode u Milanu.

Suzani Perić nagradu je uručila jedna od najpopularnijih italijanskih voditeljki i glumica Valerija Marini.

„Veoma sam počastvovana i zahvalna Milanu na ovom priznanju. Ovo je velika stvar za srpsku modu. Srećna sam što su se u Milanu mogle čuti ovacije upućene Srbiji, a organizatorima sam zahvalna na dočeku koji su nam priredili, kao i Srpskoj nedelji mode zahvaljujući kojoj sam imala reviju u Milanu“, rekla je Suzana Perić kojoj je na nagradi čestitala i Luna Berluskoni, sestra bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija.

Nakon svečanosti, Suzana Perić priredila je glamurozni afterparti u prestižnom "Carlton Hotel Baglioni".

broj komentara 0 pošalji komentar