Čitaj mi!

Pol Makartni i Ringo Star na novom albumu Rolingstonsa

Pol Makartni i Ringo Star navodno su snimali nove materijale zajedno sa „Rolingstonsima“, pa će se dvojica preostalih Bitlsa verovatno naći na novom albumu čuvenog engleskog benda, koji decenijama predvode Mik Džeger i Kit Ričards.

Više izvora navelo je da je Star svirao bubnjeve, dok je Makartni snimio bas za neke pesme na novom albumu, koji će producirati Gremijev producent Endrju Vat, preneo je Independent.

Prema izvorima, sesije snimanja odvijale su se u Los Anđelesu, a materijal je skoro spreman za miksovanje.

Novi album „Rolingstonsa“ tek treba da bude objavljen, a bend je dao nekoliko naznaka da je u pripremi. Gitarista Kit Ričards rekao je u januaru da je „neka nova muzika na putu“.

Ovo ne bi bio prvi slučaj saradnje dva benda, jer prvi hit „Stonsa“ je zapravo obrada pesme „Bitlsa“ I Wanna Be Your Man, a Lenon i Makartni su kasnije pevali prateće vokale na pesmi Stonsa We Love You.

Novi album će navodno uključiti bubnjarske deonice pokojnog Čarlija Votsa, koji je preminuo 2021. u 80. godini.

Ričards je ranije potvrdio da je Vots snimio delove za ploču pre nego što je umro. „Niste čuli poslednje od Čarlija Votsa“, rekao je nedavno muzičar. Votsa je sada zamenio dugogodišnji saradnik benda Stiv Džordan.

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 23. feb 2023, 09:28) - anonymous [neregistrovani]

Ko je domaćin, a ko je bio gost?

Na srecu pa Stonsi nisu imali Yoko.