„Lagana sreda“ predstavila novi spot pobedničke pesme 5. „Bunt rok festivala“

Uspešna saradnja „Bunt rok festivala“ RTS-a i Centra „Milenijum“ iz Vršca traje već dve godine. U prostoru „Studio“, šansu da nastupe i predstave svoje stvaralaštvo pred vršačkom publikom dobili su brojni bendovi sa „Bunt rok festivala“.

Jedna od nagrada za pobednički bend je audio-snimak celog koncerta, kao i lajv spot sa tog nastupa. Bend „Lagana sreda“ je ovom prilikom dobio dva spota za pobedničku pesmu 5. „Bunt rok festivala“ (2019) – Sva je sve, koju trenutno promovišu.

„Svaka bina ima svoju energiju koju bend prepozna ako zaista iskreno izlazi pred publiku. Jedna od posebnih jeste scena prostora 'Studio' Centra 'Milenijum'. Publika, koja je takođe prepoznala našu energiju doprinela je našem nastupu koji je majstorski sačuvan u ovom video-spotu“, kaže Stefan Niketića, frontmen benda „Lagana sreda“.

Prema njegovoj oceni, svaki nastup je izuzetno važan, a za bend koji tek počinje je još važnije da taj nastup ostane zabeležen.

„Poklon kao ovaj, koji smo pobedom zaslužili, ima naročitu težinu, jer sad svi mogu da osete našu energiju, ali je i istovremeno i nama samima značajan – za dalji razvoj i izvođačko napredovanje benda. Veoma smo zahvalni domaćinima u Vršcu, pružili su nam neverovatno iskustvo, kako na bini, tako i van nje“, utisci su Stefana Niketića.

Uskoro očekujte još jedan spot ovog benda, u produkciji Centra „Milenijum“ za pesmu Esidov bluz.

broj komentara 0 pošalji komentar