Čitaj mi!

Nova Kabare scena u srcu Vračara – „Nota“

Nova scena kabarea biće otvorena u okviru restorana "Nota", na Vračaru, gde će u četvrtak, 22. oktobra biti održana prva predstava “Kao da sam te sanjao”, koju će izvoditi glumci Vladan Savić i Kristina Savić uz klavirsku pratnju pijanistkinje Ksenije Ristić.

Protagonisti će u formi monologa govoriti i pevati stihove Konstantina Simolova, Matije Bećkovića, Desanke Maksimović, Žaka Prevera, Duška Trifunovića, Duška Radovića, Arsena Dedića, Vite Nikolića, Božidara Timotijevića i drugih velikana svetske i domaće poezije.

Predstava se bazira na čistoj emociji, koju pored recitovanja stihova, na najistančaniji način izaziva i anđeoski glas Kristine Savić, koja će, uz originalno adaptirane aranžmane, izvoditi dobro poznate balade.

U predstavi je prisutna i doza humora, koja kod publike izaziva poseban osećaj opuštenosti. Predstava je izvođena na različitim pozornicama širom Srbije i u inostranstvu i svuda je naišla na odličan odziv publike i kritike.

U moderno vreme digitalizacije, društvenih mreža i brzog života, emocije su skrajnute u zapećak, pa je cilj ove predstave da publiku, makar na kratko, vrati u neko zaboravljeno vreme, vreme romantike i emocija.

Predstave će biti deo redovnog programa i održavaće se svakog drugog četvrtka. Restoran se prostire na više od 600 m2 i ima sopstveni parking, tako da su ispunjeni uslovi da se ispoštuju sve epidemiološke mere i zdravstvena bezbednost posetilaca.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">