Čitaj mi!

Hotel Balkan – prva telenovela Nikole Kolje Pejakovića

Poznajete ga kao autora hita „Haljinica boje lila“, taksistu iz serijala filmova „Mi nismo anđeli“, iz serija „Složna braća“, „Otvorena vrata“, „Crni Gruja“, ili filmova „Lepa sela lepo gore“, „Rane“, „Rat uživo“, „Stado“. Ali, da li ste znali da je on scenarista filmova „Lepa sela lepo gore“ i „Rat uživo“, kao i serija „Meso“, „Kosti“ i „Vratiće se rode“?

Legenda Beograda i Banja Luke, multimedijalni umetnik, čovek koga poštuju filmofili, obožavaoci bluza i ljubitelji narodnjaka; poeta, pevač, glumac, scenarista, reditelj – on je Nikola Kolja Pejaković.

Gledaoci RTS-a sada ga svake večeri od ponedeljka do petka gledaju od 20 časova na Prvom programu u ulozi poslastičara Slađana. Ujedno je i idejni autor priče o hotelu Balkan.

Nikada ranije nije igrao u sapunici, koje, kako i sam kaže, imaju magičnu privlačnost, jer se velika većina gledalaca „fanatično“ veže za likove i radnju, poistovećujući se sa njima, dobro shvatajući kroz šta likovi prolaze. 

Kolja veruje da će to biti slučaj i sa serijom Hotel Balkan.

„Nikada nisam igrao u TV noveli i nikada nisam igrao nekog u toj meri prepotentnog, umišljenog čoveka, tako da je baš bilo zanimljivo. Uživao sam“, izjavio je nedavno za dnevni list Nezavisne novine iz Banja Luke.

Ekipa serije Hotel Balkan uverena je da će i ovaj lik Nikole Pejakovića postati omiljen među gledaocima i da će poslastičar Slađan, kojeg su godine iskustva naučile kako da spremi vrhunski sufle i da stavi šlag na vrh svake zavrzlame, postati sastavni deo večernjeg TV deserta koji radnim danima servira Prvi program RTS-a.

broj komentara 5 pošalji komentar
(petak, 02. okt 2020, 07:53) - anonymous [neregistrovani]

Razumevanje

Dopada mi se serija. Spada u mnogo kvalitetnije od raznih sitkoma koji su inace veoma popularni i gledani. Ako bih ista zamerila to je ponekad jaci zvuk ispod teksta. Mislim inace da je to greska kod mnogih.

(četvrtak, 01. okt 2020, 06:07) - Mira [neregistrovani]

Drugačije

Dobri glumci dobar zaplet i nešto drugačije od uobičajenog.

(sreda, 30. sep 2020, 19:54) - anonymous [neregistrovani]

razočarenje

Jedva sam čekala da počne ova serija, a do kraja nisam ni prvu epiuodu pogledala do kraja. Deluje mračno, ozvučenje je loše, muzika je ponekada i neprijatna. I razocarala sam se. Žao mi je zbog uloženog truda ali smatram da bi u ovim lošim vremenima prijala jedna pozitivna serija.

(sreda, 30. sep 2020, 18:45) - Poligraf [neregistrovani]

Komentar za seriju

Iskreno ssrija Hotel Balkan je pomalo monotona i dosadna. Mozda je produkcija dobro izvedena ali radnja je monotona i dosadna. Ne morate da objavite moj komentar, ovo sam iskreno rekao kao vas gledalac, posle prve osgledane epizode nisam bio zaintereaovan da pogledam sledecu...

(sreda, 30. sep 2020, 13:03) - глас разума [neregistrovani]

Одличан је глумац...

али серије су му помало сабласне, да не кажем језиве природе... гледао сам својевремено "Месо" и сад гледам овај "Хотел Балкан"