Sada se u „Fortnajtu“ možete boriti kao Dedpul

Kada je stigla nova sezona „Fortnajta“, jedna od novina koja je privukla najviše pažnje bilo je pojavljivanje Marvelovog antiheroja, Dedpula.

Dedpul se pojavljivao u različit elementima Fortnajta. Mogao se pronaći skriven u kupatilu u glavnom "battle pass" meniju, ali ga nije bilo moguće koristiti. Sada se to promenilo i obličje Dedpula je postalo dostupno igračima.

Dedpul je dostupan svima koji su kupili ovosezonski "battle pass" i prilično ga je lako otključati. Potrebno je samo da se pronađu dva pištolja skrivena na ekranima menija. Kada se to uradi, prosto se uđe u meč i „presvuče“ u Dedpula u bilo kojoj telefonskoj govornici na ostrvu.

Međutim, to nije sve. Postoje i brojni dodaci koji se mogu otključati. Poput Dedpulovih mačeva, a dostupna je i alternativna verzija kostima bez maske.

Novina je i jahta koja se nalazi na severoistočnom delu mape koja je transformisana u Dedpulov brod za zabavu, zajedno s ogromnim balonima i helidromom.

Dedpul nije prvi lik iz stripova koji se pojavio u igri Fortnajt. Pre njega su stigli Avendžersi, Betmen i Harli Kvin.

broj komentara 3 pošalji komentar
(ponedeljak, 06. apr 2020, 18:06) - anonymous [neregistrovani]

Супер

Извињавам се. Само клинце занима фортнајт. Свака му част. Ни један играч са дужим стажом то не би ни погледао.

(ponedeljak, 06. apr 2020, 15:15) - anonymous Boban [neregistrovani]

Nije tacno

Moj sin(16) igra redovno Fortnigght i uspeva cak i da zaradi novac na turnirima koji se organizuju.

(ponedeljak, 06. apr 2020, 14:38) - anonymous [neregistrovani]

Оу ноу

Ако желите стварно да покривате гејминг, онда немојте то да радите на нивоу основаца. Дедпул и фортнајт никога не занимају.