Galaksi bads: slušalice koje će promeniti način na koji doživljavate zvuk

Oslanjajući se na izuzetan bežični zvuk čuvenih Galaksi bads slušalica, kompanija „Samsung“ predstavlja nove Galaksi bads+, koje su u pretprodaji dostupne uz nove modele pametnih telefona "S20+" i "S20 Ultra".

Galaksi bads+ omogućavaju korisnicima da uživaju u zvuku studijskog kvaliteta pomoću naprednih zvučnika i mikrofona, baterije koja traje ceo dan i fleksibilnih podešavanja audio performansi. Uvek uključene, umrežene i spremne za upotrebu, tako da nikada nećete čekati da slušate sadržaj koji želite.

Audio iskustvo nove generacije

Uz AKG performanse, Galaksi bads pružaju inovativno audio iskustvo za korisnike u pokretu, dok Samsung još više podiže lestvicu za kvalitet zvuka sa Galaksi bads+. Pored izuzetne AKG tehnologije, Samsung Galaksi bads+ imaju vrhunski dvosmerni sistem zvučnika, sa sve dodatnim visokotonskim, kao i bas zvučnikom za dublje tonove. Uz Galaksi bads+ svaki zvuk je uravnotežen i jasan.

Za one koji se oslanjaju na svoje bežične slušalice prilikom poziva i video razgovora, Galaksi Bads+ su opremljene sa tri mikrofona, jednim unutrašnjim i dva spoljašnja, za kristalno čisto snimanje zvuka. Eksterni mikrofoni koriste posebnu tehnologiju formiranja zvučnih snopova kako bi preneli korisnikov glas, umanjujući pozadinske zvuke, tako da ga sagovornik uvek jasno čuje, bez obzira gde se nalazi. Uz unapređeni Ambient Sound korisnici mogu da utišaju spoljni svet kada to žele, ili da pojačaju pozadinske zvuke kada im je potrebno da budu u stanju pripravnosti, tako što će izabrati neki od režima rada kao što su low, medium, high i extra high.

Nemate gde da dopunite bateriju? Nema problema

Ništa nije razočaravajuće kao situacija u kojoj bežične slušalice ostanu prazne baterije usred omiljenog podkasta, a niste u prilici da ih dopunite. Zahvaljujući moćnoj bateriji od 85 mAh, Galaksi bads+ su savršeni saputnici za one koji vole da slušaju različite sadržaje dok su u pokretu, jer omogućavaju 11 sati slušanja muzike, a ovaj vremenski period može da se duplira na 22 sata kada se postave u bežično kućište za punjenje od 270 mAh. Kada su korisnici u žurbi, a žele da dopune uređaj, za samo tri minuta mogu dopuniti Galaksi bads+ na kapacitet od 60 minuta plejbeka, koristeći Wireless Powershare mogućnost.

Prosečno trajanje baterije je 11 sati prilikom tipičnog načina korišćenja Galaksi bads+. Postavljanje u kućište može pružiti dodatnih 11 sati trajanja baterije. Trajanje baterije može varirati. 

Kontrolišite uređaj na lakši način nego ikada pre

Potpuno nove mogućnosti kontrole na dodir omogućavaju korisnicima Galaksi bads+ da kontrolišu uređaj čak i dok ne drže svoje pametne telefone. Jednim dodirom mogu da puste ili zaustave muziku, dvostrukim dodirom mogu da prebace na sledeću pesmu ili da se jave na telefon, a potez dodirivanjem i zadržavanjem prsta može da bude podešen na onu komandu koja je korisniku najpotrebnija.

Konektivnost se susreće sa jednostavnošću

Galaksi bads+ omogućavaju umreženo uživanje u muzici, sa vrlo jednostavnim podešavanjima. Kada se upare sa Galaksi pametnim telefonom, Galaksi bads+ automatski postaju dostupne za korišćenje putem svih ostalih uređaja povezanih na isti Samsung nalog 4 . Bads+ aplikacija, po imenu Galaxy Buds+ je sada iOS kompatibilna, tako da je moguće uživati u sjajnom audio iskustvu bez obzira na to koji uređaj koristite.

broj komentara 4 pošalji komentar
(subota, 22. feb 2020, 19:42) - Ćutolog [neregistrovani]

Galaxy Buds

Koristim Galaxy Buds otkako su izašle i ne mogu da potvrdim ovo što je napisano. Možda je neki problem do softvera, meni sve radi ok i zadovoljan sam.

(subota, 22. feb 2020, 11:05) - anonymous [neregistrovani]

brale

Imam ja starin galaxy buds. Vecina navedenih funkcija u tekstu ne radi kako treba. Zvuk je nekako plitak o bez puno basa, a softverske funkcije ne menjaju puno nacin rada. Ambijent Sounds skoro pa ne radi ili se ne oseca razlika. Sve u svemu ok uredjaj ali kao i svaki drugi, ne toliko kao sto se reklamira.

(petak, 21. feb 2020, 18:45) - anonymous [neregistrovani]

Rofo

Odlična reklama, odnosno sponzorisan tekst...

(petak, 21. feb 2020, 14:32) - anonymous [neregistrovani]

Zracenje visoke frekvence u usima

Sve ove mikro slusalice koriste najnoviji Bluetooth 5.0 za konekciju sa transmiterom . Najnovija istrazivanja unose sumnju u zdravstvenu bezbednost ovih uredjaja koji zrace ali sada su oni duboko u usima, veoma blizu sredjem uvu i mozgu. To je mnogo opasnije nego da zargovarate mobilnim telefonom neprekidno deset sati.