Читај ми!

Морамо да раскинемо, не свиђаш се мом љубимцу

Више од 65 одсто власника кућних љубимаца напустило би партнера који се не би свидео њиховој мачки или псу, показали су резултати америчког истраживања.

Две трећине становника Сједињених Америчких Држава прекинуће везу ако њихов љубимац „није задовољан избором партнера“, преноси Јаху ентертејнмент.

Истраживање спроведено међу 2.000 оних који активно траже партнера а имају кућне љубимце, открило је да код чак 68 одсто испитаника коначну одлуку доноси на основу реакција мезимца.

Резултати показују да већина Американаца цени мишљење свог крзненог пријатеља, јер 71 одсто испитаника више верује процени свог љубимца него себи.

Такође, 68 одсто учесника истраживања више верује својим кућним љубимцима него пријатељима, док је 67 одсто оних који се на утисак љубимца о особи са којом излазе ослањају више него што слушају савете чланова породице.

У студији коју је спровела агенција "OnePoll" у име компаније "Zesty Paws", дошло се до закључка да је готово седам од 10 Американаца (69 одсто) било у емотивној вези са неким ко се њиховом љубимцу није свидео.

Срећом, 69 одсто оних чији љубимци нису „одобрили“ партнере, рекло је да се животиње нису буниле када су упознале следећег партнера.

Испитаници су дали различите разлоге због којих њихови љубимци не воле садашњег или бившег партнера, укључујући то што им се не свиђа њихов мирис, висина или недостатак пажње.

Најочигледнији знаци да се љубимцу не допада ваш потенцијални партнер су: не приближавају се особи, гребу или гризу особу, реже или испуштају претећи звук.

Да би се особа допала кућном љубимцу, испитаници кажу да потенцијални партнер мора да буде љубазан, да чеше љубимца иза ушију и да му даје посластице.

„Кућни љубимци играју важну улогу у везама и могу помоћи њиховим власницима да крену у правом смеру током потраге за партнером“, поручио је Стев Бол, извршни директор компаније "Zesty Paws".

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 15. мај 2021, 12:04) - bata [нерегистровани]

ozgubili su kompas

Meni je važnija porodica... familija...