Редови за лављи измет, теглица пет евра – Кажу, вреди сваку пару

Циркуски укротитељ лавова покренуо продају лављег измета и тако успео да финансијски помогне свој „Крон“ циркус који бележи велике губитке због пандемије коронавируса.

Немачки циркус „Крон“ има 26 лавова и тигрова. Мартин Лејси који брине о њима каже да није имао појма да њихов измет има било какве корисне састојке које би било коме могле бити од користи.

Међутим, већ дужи низ година људи су долазили и тражили да им сакупи мало лављег измета. Када их је питао зашто им то треба, тврдили су да његов мирис одвраћа мачке да не роваре по башти.

„Онда је и власник локалне гараже купио од нас извесну количину јер је открио да одвраћа животиње да улазе унутра и глођу електричне каблове. Тако смо до сада продали 2.000 лављих кака. Увек кажем купцима, ако имају незгодне суседе, нека поспу мало по дворишту, то ће их сигурно отерати“, шали се Лејси.

У циркусу нису морали да страхују да ли ће имати довољно робе да задовоље потребе тржишта, али их је изненадило како је продаја добро кренула.

„Можда ћемо морати да почнемо да правимо листе чекања, али за сада имамо довољно залиха за продају“, хвали се укротитељ лавова.

Необичан киоск у облику каке у коме се продаје лављи измет требало би да забави и насмеје посетиоце кад већ циркус још увек чека дозволу да поново настави са својим представама.

Теглица овог смеђег „злата" продаје се за пет евра, а део средстава је намењен и добротворној организацији која брине о побољшању услова животиња које бораве у заточеништву.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 10. авг 2020, 22:14) - anonymous [нерегистровани]

Glupost

A ko to kaže, jesu li oni i pre imali kakice lava? Sam on kaže da bi prodao

(понедељак, 10. авг 2020, 22:13) - anonymous [нерегистровани]

Jadni lav

Kakva glupost,on" voli"ovog lava jer zaradi od njegove kakice
Iskorišćenje. Em u zatvoru em kradu mu kakice i zarade.
Sigurno osim mačke ovo tera i svakog posetioca.