Храбра новинарка интервјуисала Смрт на плажи

Репортерка телевизијске станице Еј-Би-Си, Фејт Грејем, упутила се на познату јавну плажу на Флориди да забележи како протиче први дан после једномесечне забране окупљања купача. Њен разговор са Смрћу многима је заличио на сцену из хорор филма.

„Данас је велики дан, јавне плаже су поново отворене први пут после месец дана. Неки су веома задовољни, али неки су веома незадовољни овом одлуком. Један од незадовољних је локални адвокат Данијел Улфелдер који ће целог дана протествовати против отварања плаже обучен у костим смрти. Даћемо му прилику да нам каже зашто је донео овакву одлуку“, рекла је Грејем и ноншалантно предала микрофон господину Улфелдеру.

Упорни адвокат школован на Станфорду, обучен у костим смрти који је купио у Волмарту, као што је и обећао, дошао је 1. маја на плажу како би људима показао шта их чека уколико престану да воде рачуна о физичком растојању.

„Овде сам јер мислим да смо прерано отворили плаже. Ја сам велики заговорник јавних плажа и годинама се борим за њихово постојање, али мислим да себи наносимо велику штету што дозвољавамо да се окупи велики број људи и тако само продужимо период епидемије“, поновио је Данијел Улфелдер своје познате ставове.

На крају је храбра репортерка обећала да ће своје гледаоце накнадно известити како је протекао први дан и како су посетиоци реаговали на Данијелов протест.