Руским синхроним пливачицама не треба базен да би вежбале

Човек би помислио да би некоме ко тренира водени спорт приличан проблем представљало то што не може да оде до базена, због мера борбе против коронавируса. Руске пливачице, међутим, немају тих проблема.

Светска и европска шампионка Варвара Суботина показала је да, упркос томе што јој је пандемија коронавируса одложила планове да узме и олимпијско злато, чињеница да је затворена у свом дому у Москви не може спречити да настави своје тренинге.

У живом преносу на Инстаграму за својих 40.000 пратилаца показала је импресивне способности и невероватну гипкост, док је стајала на глави и полако ротирала испружене ноге за 180 степени.

Суботина није једина креативна руска пливачица за време пандемије коронавируса.

Њена колегиница из тима и петострука олимплијска шампионка Светлана Ромашина недавно је показала пратиоцима на мрежама иновативни тренинг који је извела у кади.

Са друге стране, олимпијску шампионку Владу Чигиреву карантин није одвојио од тренинга, који је демонстрирала у дневној соби.

У сличном маниру, њихова колегиница и светска шампионка у прсном стилу пливања Јулија Јефимова недавно је демонстрирала како пливати на сувом, што се показало још импресивнијим него што звучи.

Јефимова је кухињски сто искористила за потпору доњег дела тела, а предњи део тела држала у равном положају снагом мишића и за све то време „пливала“ различитим стиловима.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(петак, 24. апр 2020, 10:43) - Stefan [нерегистровани]

Zdravlje

E kada bi srbi počeli da rade na sebi kao rusi i neki drugi narodi. Žene nam nisi potrcale 10 godina a muški sa 25 već bojler imaju....

(петак, 24. апр 2020, 10:26) - Ovo mi je ulepšalo koronu! [нерегистровани]

"A sta drzi Yulijine noge"

Što si ljubomoran!?-Na kraju se čuje muški glas!

(петак, 24. апр 2020, 09:01) - anonymous [нерегистровани]

A sta drzi Yulijine noge

sto ne pokazase cime su joj noge ucvrscene te ne padne sa stola, jer preko70% njene tezine je van stola

(петак, 24. апр 2020, 00:29) - anonymous [нерегистровани]

i to bez stapa i kanapa

one sigurno mogu da voze monocikl sa dve pedale