Читај ми!

Зашто је Чарли Шин бурно реаговао на најновије одлуке бивше супруге и тек пунолетне ћерке

Дениз Ричардс се придружила платформи OnlyFans само недељу дана након што је то учинила њена 18-годишња ћерка Сем „Семи“ Шин.

Бивша звезда Правих домаћица са Беверли Хилса, на Инстаграму je поделила видео на којем се може видети како хода боса плажом у белој хаљини. Глумица (51) је позвала своје пратиоце, којих има 1,4 милиона, да се претплате на њен садржај за 25 долара месечно.

Нови пословни подухват Дениз Ричардс долази након што се Сeми, коју је добила са бившим мужем Чарлијем Шином, придружила сајту за одрасле, где се „слободнији" фото и видео материјали деле по одређеној цени.

Сем је напустила средњу школу, и у марту је напунила 18 година.

Дениз је подржала ћерку: „Семи има 18 година и ова одлука није донета на основу тога у чијој кући она живи. Све што могу да урадим као родитељ је да верујем њеној процени, али она сама одлучује".

Међутим, вест није добро примио отац Чарли Шин (56), који је окривио своју бившу жену за налог њихове најстарије ћерке, чија је претплата 19,99 долара месечно.

Бивша звезда серије Два и по мушкарца рекао је за портал pagesix.com: „Она сада има 18 година и живи са својом мајком. Ово се није догодило под мојим кровом".

Додао је: „Не одобравам ово, али пошто нисам у стању да то спречим, позвао сам је да се држи отмено, креативно и да не жртвује свој интегритет".

Ипак, звезда Дивљих страсти је још једном стала у одбрану своје ћерке, алудирајући на Плејбојеве рекламе које је радила током година, тврдећи да Чарли „не би требало" да осуђује Семи због њених избора.

Дениз Ричардс и Чарли Шин били су у браку од 2002. до 2006. године, а имају и ћерку Лолу (17). Бивша манекенка је сада удата за Арона Фајперса.