Читај ми!

Издаје се Роналдова вила у Торину

Супер луксузна вила у којој је три године живео Кристијано Роналдо, колико је играо за италијански Јувентус, од хиљаду метара квадратних, са спа центром и цртежом Спајдермена у једној од соба његове деце, тражи новог станара.

Оглас да се издаје вила у којој је живео фудбалски ас, Кристијано Роналдо, објавила је агенција за некретнине „Лого имобилијаре“, којој се обраћа највећи број играча када тражи нови дом у Торину. По први пут јавности је на 37 фотографија приказано како је изгледала  унутрашњост дома у којој је Роналдо живео са породицом до краја августа.

„Блиндирана“ вила окружена је камерама и високом живом оградом, а налази се у близини Корсо Алберто Пицо, недалеко од Пјаца Гран Мадре.  Издаје се по, за сада, непознатој цени.

Вила има четири спрата, површину од хиљаду метара квадратних и 300 дворишта, а издаје се делимично намештена.  

Нешто од тога како је вила уређена унутра, пратиоци Роналда могли су да виде и на Георгинином профилу на Инстаграму јер је објавила фотографије на базену, поред кога се налази сауна и турско купатило.

Кућа поседује лифт, гаражу, два мања стана у приземљу и један велики стан на последњем спрату. У близини живе фудбалери Родриго Бетанкур, Арон Ремзи, као и Ђиђи Буфон.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 25. окт 2021, 15:48) - Bojsa [нерегистровани]

Cija je Vila?

Rnaldova vila ne znaci da jevlanik, vec je iznajmljivao, pa donekle uredio po ukusu i potrebama svoje porodice.