Читај ми!

Кира Најтли неће више снимати сцене секса које режирају мушкараци

Британска глумачка звезда Кира Најтли најавила је да неће учествовати у сценама секса у филмовима које режирају мушкарци.

Јунакиња остварења Пирати са Кариба и Гордост и предрасуде одиграла је неколико ликова који су на великом платну имали сексуалан однос или сцене у којима је приказано наго тело. 

То се више неће десити уколико у редитељској столици буде седео мушкарац, преноси Индипендент.

„То је делом таштина, а има и нечега у мушком погледу на све. Ако будем снимала причу о мајчинству или телу, прихватању тела, то ће, жао ми је, морати да буде са редитељком“, објаснила је Кира Најтли гостујући у серијалу подкаста Chanel Connects.

Последњих година, након скандала са Харвијем Вајнстином и јачањем покрета #MeToo, Холивуд је почео да мења поглед на секс на биоскопском платну и екрану.

Координатори задужени за питање интимности незаобилазан су део филмских и ТВ снимања. Њихов посао је да обезбеде услове у којима глумци неће бити под притиском нити осећати било какву непријатност. 

Кира је истакла да се осећа врло нелагодно када покушава да дочара ситуацију из мушког угла: „Јасно видим када се сцена секса заиста добро уклапа у филм, а када вам је потребно само да неко изгледа привлачно“.  

„Не желим да се нађем у једној од оних ужасних сцена секса у којој су сви науљени потпуно и сви грокћу. Не интересује ме таква улога“, закључила је цењена глумица.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(недеља, 24. јан 2021, 17:24) - Ilija [нерегистровани]

Svasta

Svastaaaa

(недеља, 24. јан 2021, 15:22) - anonymous [нерегистровани]

36 godina

Jos malo pa ce ona moliti da snimaju seksualne scena sa njom, muskog ili zenskog rezisera, nema veze..

(недеља, 24. јан 2021, 15:11) - anonymous [нерегистровани]

slobodna ženska

Verovatno neće snimati ni scene sa muškarcima.