Читај ми!

И глумица Лори Лохлин због мита и корупције отишла у затвор

Звезда ситкома „Пуна кућа“ глумица Лори Лохлин отишла је на издржавање двомесечне затворске казне због незаконитог покушаја да упише ћерке на факултет.

Познати брачни пар, Лори Лохлин и Масимо Ђанули изгубили су битку на суду у случају оптужбе да су Рику Сингеру платили пола милиона долара да фалсификује спортске резултате њихових ћерки и као успешне веслачице упише на Универзитет Јужне Калифорније.

Лори Лохлин је отишла у исти затвор у коме је и њена колегиница Фелисити Хафман одслужила казну од 11 дана током које је морала да поштује сва правила, укључујући буђење у пет сати и ношење затворске униформе, како преноси Ен-Би-Си њуз.

Њен супруг, Масимо Ђанули је осуђен на пет месеци затвора, 250 сати друштвено корисног рада и новчану казну од 250.000 долара. Лори ће уз двомесечни боравак у затвору морати да одради још 100 сати друштвено корисног рада и плати казну од 150.000 долара. Укупно је 57 особа оптужено за коруптивни скандал око уписа на факултет.

„Донела сам грозну одлуку. Желела сам да ћерке на неправедан начин упишем на факултет. Волела бих да могу да вратим време уназад и неке ствари урадим другачије, али могу само да преузмем одговорност и кренем напред“, покајнички се изјаснила Лохлин на суду у августу.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 31. окт 2020, 14:05) - anonymous [нерегистровани]

Kada pravni sistem radi.

Ne pomazu pare.