Читај ми!

Трамп брани Ђулијанија: Саша Барон Коен је одвратни лажњак

Амерички председник Доналд Трамп је назвао Сашу Барона Коена лажњаком и одвратним човеком након што се у наставку његовог хита Борат појављује Трампов адвокат Руди Ђулијани.

Када су новинари питали Трампа шта мисли о инциденту о појављивању свог адвоката у новом Борату, у којем је Ђулијани снимљен у компромитујућој пози на кревету са руком у панталонама, амерички председник рекао је да не зна ништа о томе.

То, међутим, није спречило првог човека Беле куће да изнесе своје мишљење о аутору Бората Саши Барону Коену.

„Знате, пре много година, покушао је да ме превари. И ја сам био једини који је рекао: Нема шансе. Овај тип је лажњак. Уопште ми није забаван. За мене је он одвратан“, рекао је Трамп новинарима на председничком авиону „Ер форс 1“.

Барон Коен је покушао да интервјуише Трампа на Али Џи шоуу 2003. године, али је милијардер напустио разговор после једног минута.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(понедељак, 26. окт 2020, 13:50) - Protivnik lupanja! [нерегистровани]

Još jedan prvak sveta...

po šuntavilu!

(недеља, 25. окт 2020, 05:45) - Миша Јовановић, Сан Дијего, Калифорнија [нерегистровани]

Ваша цензура не важи за Трампа

Зашто дозвољавате коментаре за Трампа? У последњих неколоко месеци Србија пролази кроз тежак период а ви не дозвољавате да се читаоци укључе са својим коментарима.

(недеља, 25. окт 2020, 04:30) - anonymous [нерегистровани]

Borat

Tog Baron Cohen-a sam imao priliku da upoznam i znam da je arogantan i neprijatan.

(недеља, 25. окт 2020, 00:02) - anonymous [нерегистровани]

Tramp je potpuno u pravu

Ti filmovi o Boratu su toliko odvratni da je to stvarno sramota. Ti filmovi su apsolutno jedna vrsta najodvratnijeg rasizma.