Читај ми!

Аналитичар Њујоркера и Си-Ен-Ена мастурбирао током „зум“ састанка: Мислио сам да ме нико не види

Магазин „Њујоркер“ суспендовао је једног од својих дугогодишњих уредника и правног саветника Џефрија Тубина због наводног мастурбирања током пословног разговора на апликацији „Зум“.

„Направио сам срамотно глупу грешку верујући да нисам на камери. Извињавам се супрузи, породици, пријатељима и колегама. Мислио сам да утишао пренос преко Зума и да нико од учесника у позиву није могао да ме види“, рекао је Тубин поводом инцидента.

Тубин је један од најпознатијих правних аналитичара у САД. Радио је за Њујоркер више од 25 година, а такође ради и као правни стручњак у Си-Ен-Ену, преноси Гардијан.

Њујоркер је потврдио да спроводи истрагу и да је током њеног трајања Тубин суспендован.

На друштвеним мрежама вест о инциденту изазвала је велику пажњу.

„Случајни“ инцидент или неконтролисани либидо

Неки су сугерисали да се из његовог саопштења може закључити да се не ради само о „случајном“ инциденту, а други су подсећали да је Тубин и раније доспевао у жижу јавности због свог либида.

„Његов коментар ‘мислио сам да сам угасио снимак’ наводи ме на закључак да ово није била ситуација случајног облачења у позадини“, написао је Том Елиот, оснивач и уредник мултимедијске компаније „Грабиен“.

„Аналитичар Си-Ен-Ена који је покушао да натера колегину ћерку, којој је направио дете, да абортира и онда одбијао да плаћа алиментацију, 'случајно' је показао своје гениталије током зум позива другим колегама“, навео је суоснивач конзервативног портала Федералист, Шин Дејвис.

Тубин је од 1986. године ожењен економисткињом Ејми Бенет Макинтош, али је дуго година имао ванбрачну аферу са адвокатицом Кејси Гринфилд, ћерком новинара Џефа Гринфилда.

Добио је и дете са њом 2009. године, које није желео да призна. Коначно, приморан је на ДНК тест, који је потврдио да је он отац, након чега га је суд приморао да плаћа алиментацију.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 20. окт 2020, 14:22) - anonymous [нерегистровани]

Baba Ruza

Opet lajkovi u pitanju, koliko ih je nabroj'o?