Меџик Џонсон на мегајахти стигао у Сплит

Један од најбољих кошаркаша НБА лиге свих времена, чувени Меџик Џонсон упловио је у сплитску луку.

Заштитни знак прослављених „Лос Анђелес Лејкерса“ одлучио је да са својим пријатељима и породицом један део летњег одмора проведе у Хрватској.

Да то није само трач, доказ је мегајахта "Aquila", морска лепотица дуга 85,6 метара и вредна око 150 милиона америчких долара, на коју се Меџик укрцао и којом ће пловити Јадраном, пише портал Слободна Далмација.

У петак се Сплитом проширила вест како у један познати сплитски ресторан око 20 сати долази Мајкл Џордан, вероватно највећи кошаркаш који је шетао Земљином. 

Стога су се у предвиђено време сјатили фото-репортери и новинари. Но, од фотографија и вести није било ништа, јер се Air Jordan није појавио.

Само сат-два након тога дошла је информација да је прва вест погрешна и да у Сплит не долази Џордан, већ Меџик Џонсон. Та вест показала се тачном.

Пре Сплита, Џонсон је са пријатељима и породицом био на Брачу, а у Сплиту остаје само дан, а одмах потом наставља крстарење по Јадрану.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 03. авг 2020, 05:51) - anonymousТО3А [нерегистровани]

Дечко, понављаш

Имао сам ту привилегију да гледам паралелно и једног и другог. Меџик са 19 година постаје шампион и то баш захваљујући њему, јер је у финалу играо центра уместо повређеног Џабара! Док је Џордан чекао да сви оду са сцене, играчи као Лери Брд, Ајзеа Томас и наравно Меџик, који му нису дали да дође до полуфинала... ееее тек када се ваздух расчистио и он остао без велике конкуренције, а још сви знамо како је био себичан и никоме није дозвољавао да шутира, тако да је њему било лако да нажицка 40 поена од 45 шутева! Не кажем да је он био лош, он је био вансеријски, али не ГОАТ, то би могао да буде Меџик, Оскар Р. и наш Пистол Пит (погледајте га на старим снимцима, он је био *Меџик* пре Џонсона)! И о5, питајте се где је био Мајкл од 85. до 90. године... као да није постојао, а био је у најбољој лиги!

(недеља, 02. авг 2020, 20:48) - anonymous [нерегистровани]

Džordan

Medžik je veliki ali najveći i najbolji svih vremena je Majkl Džordan.