Рајко Дујмић у болници након саобраћајне несреће

Због повреда главе, које је задобио након што је аутомобил у којем је био слетео са пута, хрватски музичар Рајко Дујмић задржан је у болници.

Саобраћајана несрећа у којој је учествовао Дујмић догодила се у Старом Лазу, месту у планинској области Горски котар, у Хрватској, јавља хрватски портал Индекс.

Некадашњи фронтмен групе „Нови фосили“ управљао је возилом. Због пребрзе вожње слетео са са пута и завршио на косини, преносе хрватски медији.   

У аутомобилу није било никога осим Дујмића који је испао из возила након слетања с пута. 

Хитна помоћ превезла у је Дујмића у КБЦ Ријека где је задржан након што су му констатоване повреде главе.

У болници га је, како наводи Индекс, посетила супруга Снежана.

Брачни пар Дујмић у јуну је био на суду. Наиме, прошлог лета музичар је провео два и по месеца у притвору након што га је супруга пријавила због породичног насиља.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 30. јул 2020, 16:08) - Nenad Ranisavljevic Paris [нерегистровани]

Rajko Dujmic frontmen Novih fosila tesko povredjen u saobracajnoj nesreci

Strasno teska i potresna vest stize nam iz susedne Hrvatske iz Rijeke gde je Rajko Dujmic frontmen Novih fosila hospitalizovan nakon teske saobracajne nesrece i povrde glave . Takve saobracajne nesrece su po prirodi zdravlja vrlo teske iveoma komplikovane te mogu biti fatalne pozdravlje povredjene osobe i obicno se zavrsavaju smrtnim ishodom . Ja sam svojevremeno kao ex-Yu nostalgicar bio prisno i emotivno vezan za pesme , izvodjace i pop grupe iz Hrvatske poput Srebrnih krila , Novih fosila i Magazina te Parnog valjka te gospodinu Dujmicu zelim brz i uspesan oporavak i povratak porodici i svakodnevnim obavezama . Gospodine Dujmicu budite jaki i hrabri kao sto ste to nekada bili sa Novim fosilima narocito u periopdu kada je prva pevacica vase grupe Djurdjica Barlovic iznenada prerano preminula .