„Као да је талац“ – Меланија поред Трампа не може ни да се насмеје

Амерички председник Доналд Трамп је са супругом Меланијом обилазио светилиште Светог Јована Павла Другог у Вашингтону, а током посете новинари су их замолили да позирају за фотографе.

Упркос томе што је нагласак посете требало да буде на полагању венца, у времену када се у свих 50 америчких држава одржавају протести против полицијске бруталности према Афроамериканцима, људима је израз лица прве даме поред председника привукао највише пажње.

Трамп је у једном тренутку затражио од супруге да се насмеје, али је она једва на делић секунде успела да закриви усне.

Гримаса на Меланијином лицу натерала је многе кориснике друштвених мрежа да се питају шта се догађа са првом дамом. „Изгледа као талац“, само је један од коментара на снимак који је погледало више од 14 милиона људи.

број коментара 11 Пошаљи коментар
(понедељак, 17. авг 2020, 14:57) - Grkinja [нерегистровани]

Idi

Draga Melanija, očigledno patiš u ovom braku. Želim ti da nađeš mir .

(четвртак, 04. јун 2020, 00:53) - anonymous [нерегистровани]

Na kraju krajeva

Zar je to toliko bitno?

(среда, 03. јун 2020, 23:50) - nesha [нерегистровани]

Ma nije nego

...a da se nasmejala onda bi je kritikovali sto se nasmejala.
Ove gluposti dolaze za CNN i slicnih levo orijentisanih medija koji dvolicno opisuju dogadjaje...da je bio Obama sa Michelle onda bi je hvalili kako je zadrzala ozbiljno lice u teskoj situaciji.

Budalastine, RTS ne bi trebao slepo da preuzima vesti (samo) sa CNN, NBC, MSNBC, CBS, ABC i ostalih medija koji su direktno povezani samo sa jednom partijom u USA

(среда, 03. јун 2020, 20:32) - Jovan [нерегистровани]

Komentar

Jedan komentar bez komentara - čisto da se prekine ova buka (verovatno plaćenih) Trampovih lobista.

(среда, 03. јун 2020, 19:13) - anonymous [нерегистровани]

Србија треба да буде уз Трампа

Доналд Трамп је једини амерички председник који за разлику од својих претходника није повео ниједан једини рат. Та чињеница не одговара такозваној "дубокој држави", финансијским и политичким лобијима који профитирају на другачијој Америци, Америци какву смо виђали до доласка Трампа, а која је штетна по свет и саму Америку. Од доласка на власт, Трамп је стабилизовао економију, реформисао финансије и све ово што се сада дешава у Америци, плод је претходних политика које су Америку довеле у тешку ситуацију због чега сада Трамп ни крив, ни дужан, плаћа цену за рачун који су испостовали они пре њега. На крају, оно што је за нас најважније, Трамп за разлику од ЕУ која је довела Куртија на власт и не одустаје од политике цементирања независности Косова по сваку цену, заговара далеко праведнију политику према Космету и Србији уопштено, не дозвољава да екстремисти руководе том територијом, издејствовали су укидање такси, тако да је то посебан разлог да Трамп у Србији има снажну подршку.

(среда, 03. јун 2020, 17:43) - anonymous [нерегистровани]

Ona je “celicna lady”

Jedostavno, zena je zabrinuta za situaciju u Americi. Ova bitka ne sme da se izgubi, jer gubimo svi!

(среда, 03. јун 2020, 16:40) - anonymous [нерегистровани]

Zanimljivo

Niko ne postavlja pitanje da se Melanija mozda namjerno nije nasmijala upravo zbog situacije u zemlji i da joj mozda nije do smijanja? Sto se tice Trampa, i on se kiselo nasmijao cisto radi protokola, a vjerovatno se i njemu ne smije jer mu ''gori pod nogama''. Bitno je da su ''antiTrampovci'' kao svaki put ''vodu okrenuli na svoj mlin''.

(среда, 03. јун 2020, 13:20) - Milena [нерегистровани]

Zakrzljali mozgovi

Hajde da razumemo mase zapadnjacke, njima su mozgovi odavno isprani, ali nasi da im se pridruzuj u misljenje...

(среда, 03. јун 2020, 13:17) - anonymous [нерегистровани]

Iznenaden i uvreden

Cuj taoc.

(среда, 03. јун 2020, 13:05) - anonymous Pero iz Svedske [нерегистровани]

Citam u komentaru.."Pozitivne svari""

Ma koje su te pozitivne stvari u ove cetiri Godina ?Sankcije ,,pretnje,, i stara Americka parola ""Amerika First""......Pero