Меган и Брајан, дефинитивни крај љубави

После скоро 10 година брака, Брајан Остин Грин и Меган Фокс дефинитивно су се разишли. Нема шансе да се помире, али планирају да на летовање иду заједно са синовима.

Звезда хит серије деведесетих година Беверли Хилс 90210 Брајан Остин Грин потврдио је да су се он и његова супруга разишли. 

Брајан и његова колегиница Меган Фокс емотивну везу започели су 2004. године, а верили су се две године касније. Венчали су се на Хавајима 2010. године. Имају тројицу синова – седмогодишњег Ноу, годину дана млађег Бодија и трогодишњег Џернија.

Говорећи о разлазу од 34-годишње супруге, Грин је открио да су од краја 2019. године покушавали да повремено буду раздвојени како би видели како би изгледао такав живот.

„Увек ћу је волети и знам да ће она мене увек волети. Породица коју смо направили је заиста супер и веома је посебна“, рекао је 46-годишњи глумац.

На летњи одмор ићи ће заједно, наводи Грин и додаје да није лепо када се живот промени, а нешто на шта је човек навикао током претходних 15 година покушава да не одбаци већ да само прилагоди себи.

број коментара 0 Пошаљи коментар