Меланија одгурнула руку Доналду Трампу на аеродрому у Тел Авиву

Током посете Израелу, у оквиру своје прве дипломатске туре, амерички председник Доналд Трамп нашао се у помало непријатној ситуацији, када му је супруга Меланија на црвеном тепиху одгурнула руку.

Доналд Трамп је већ неколико пута у јавности направио гафове када је у питању његов однос са супругом, попут оног пута када је Меланији затворио врата аутомобила не сачекавши је да уђе или када је након инаугурације у Белу кућу ушао испред ње, па су је Барак и Мишел Обама отпратили унутра.

Услед свега тога, можда није изненађење што Меланија, након слетања на аеродром у Тел Авиву, није желела да држи супруга за руку на црвеном тепиху.

Чак и када јој је Доналд Трамп пружио руку, Меланија ју је дискретно одгурнула и само наставила да хода поред њега.

број коментара 33 Пошаљи коментар
(среда, 24. мај 2017, 07:44) - anonymous [нерегистровани]

Jednako velika slova

Ova vest i ovde i na svim drugim medijima ima slova u naslovu iste veličine kao i vest o napadu na koncertu u Britaniji. Zabavno nam svima, zar ne? Samo veselo.
Svet utonuo u mrak obnevidelosti.

(уторак, 23. мај 2017, 20:53) - Psihologija na daljinu: [нерегистровани]

"Star je sestro,ruke mu uvele,

a i kose, kao dunje zrele..."

(уторак, 23. мај 2017, 20:31) - anonymous [нерегистровани]

Ре: Меланија

Ни једно ни друго, већ да ставим на знање коме су овакве теме главна пеокупација. А колико видим и ти си дубоко и озбиљно заокупиран овом "проблематиком".

(уторак, 23. мај 2017, 19:37) - Igor [нерегистровани]

Nije reč o protokolu

Valjda ste pogledali snimak. Lepo se vidi da Trampov domaćin drži suprugu za ruku. Isto je hteo i Tramp, ali dobio je ,,ćušku".

(уторак, 23. мај 2017, 18:57) - anonymous [нерегистровани]

Цицероновић

@Iz aviona se vidi

Препоручио бих Вам да ипак погледате снимак поново. Из авиона се види да израелски премијер држи своју супругу за руку (даму у црвеној хаљини). Када је Трамп то видео покушао је уради исто, али је Меланија одбила. Меланија чак у неколико корака уопште није ишла по тепиху и стално је ишла иза Трампа а не поред њега.

(уторак, 23. мај 2017, 16:30) - anonymous [нерегистровани]

A pustite snimak sa poletanja iz S. Arabije

Ona ga je uhvatila za ruku a on je opet izvukao kao da popravi kravatu, tako da samo možemo pretpostaviti kako je "prijatan" bio let do Izraela :)

(уторак, 23. мај 2017, 16:01) - anonymous [нерегистровани]

Iz aviona se vidi

Da je rijec o protokolu, a koji Tramp ocito ne poznaje, sisao je na crveni tepih i ide uz domacina, nema logike da drzi suprugu za ruku. Nije mu prvi put da ga ona ispravlja kad je protokol u pitanju. E sad sto su od ovoga mediji napravili nesto drugo, to je anit-Tramp histerija.

(уторак, 23. мај 2017, 15:03) - anonymous [нерегистровани]

melanija

Ti si prijatelju ili zaboravio da govoriš srpski ili želiš da budeš zabavan.

(уторак, 23. мај 2017, 13:50) - anonymous [нерегистровани]

Овој мора да истражи специјална комисија!

А ја лично мислим да је "Мистер Универзум" (Амерички Председник!) скроз - наскроз заборавијо на своју си супругу (а његов колега од одмах си своју води за ручицу...), па тек на по' пута схвати да је сас жену и да ј она вероватно тамо негде позади...па је њен гест значио - ма бежи бре тамо!
И не треба да нас чуди оволико интересовање наши' људи за овуј проблематику, јербо смо веома фамилијаран народ, па нам је зато и наталитет...до небеса! Ајд у здравље!

(уторак, 23. мај 2017, 13:44) - anonymousSuzana [нерегистровани]

Dokoni

Dokon pop i jarice krsti