Читај ми!

Рециклирано, јефтино, одрживо - будућа краљица Шведске диктира трендове

Стил шведске престолонаследнице, принцезе Викторије, готово увек привлачи пажњу, јер она одабиром гардеробе често шаље еколошке поруке, носећи хаљине приступачних брендова, прављене од рециклираног материјала, које изгледају једнако величанствено.

Шведска краљевска породица позирала је за нове званичне портрете.

Пред оком дворске фотографкиње Линде Бростром позирали су сви чланови краљевске породице, али је изглед принцезе Викторије био посебан.

Она је за ту прилику поново одабрала приступачну хаљину домаћег шведског бренда Х&М, прављену од рециклираног одрживог материјала.

Хаљина је део колекције Bespoke, од дудове свиле и органског лана, светлих сивоплавих нијанси које се преливају, са воденим ефектом.

Ову хаљину већ је носила 2015. на венчању свог брата принца Карла Филипа.
Занимљиво је да је Викторија и за своје венчање одабрала "low cost" венчаницу.
Не либи се да више пута обуче исту одећу, а често позајми нешто и из ормана мајке, краљице Софије. 

Х&М рециклиране хаљине често су њен избор, у чему јој се током посете Шведској пре неколико месеци придружила и шпанска краљица Летисија, одабравши за свечани банкет исту поноћно плаву балску хаљину од 300 евра, какву је Викторија већ носила.
Ипак, одабир накита за званични портрет био је далеко од скромног.

Викторија је носила скупоцену тијару са драгим камењем која датира из периода класицизма, а која је некада припадала супрузи Наполеона Бонапарте, царици Жозефини.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 07. апр 2022, 15:39) - anonymous [нерегистровани]

Francuska sobarica

Lutkarsko pozorište za naivne široke narodne mase.