Мет Гала у Њујорку: Познате личности са три пара очију и главом вишка

Годишњи добротворни догађај који се одржава у Институту за костиме при „Метрополитан музеју уметности“ у Њујорку - Мет Гала, одржан је синоћ. Звезде су прошетале црвеним тепихом у необичним и оригиналним креацијама и због тога се Мет Гала сматра једним од најважнијих модних догађаја.

Овогодишња тема забаве била је "Camp: Notes on Fashion" инспирисана есејом Сусан Сонтаг из 1964. године. Одевне комбинације ове године биле су ироничне, хумористичне, пуне пародије, уметности, театралности и претеривања.

Почетак вечери почео је театрално са Лади Гагом која је од уласка направила пометњу. На себи је имала неколико слојева одеће. После ефектног пинк издања, остала је у црној хаљини са звоном, потом у пинк уској хаљини и на крају у мрежастим чарапама са грудњаком и гаћама.

Глумац Мајкл Ури који је најпознатији на овим просторима по серији Ружна Бети, представио се као мушкарац и жена у једном. Имао је хаљину принцезе на себи у мушко одело, накит, а део лица му је био нашминкан.

Једну од најимпресивнијих креација на лицу имао је глумац Езра Милер који је имао три пара очију плус једно око на лицу док се певачица Кети Пери појавила у лустеру.

Боливудска звезда Депика Падуконе појавила се у стилу барбике док је певачица Били Портер имала златна крила.

Селин Дион је била непрепознатљива, елегантна и с плавом косом. Глумац Џаред Лето је са собом понео још једну своју главу, за сваки случај.

Фотографима и публици је било итекако занимљиво, а познати ни ове године нису разочарали у својој креативности.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 07. мај 2019, 19:36) - anonymous [нерегистровани]

Oh My God !!!

ODLAZI CIRKUS
Ko je domacin, a ko je bio gost.
Ma sve je bilo samo fol
sve je to samo jeftin trik
i sve te maske kriju bol
il' neki sasvim drugi lik