Читај ми!

„Плеј ет Егзит“ – шанса за неафирмисане музичаре да наступе на Егзиту

Егзит је отворио конкурс за избор четири нова ауторска бенда или извођача који ће наступити на Фјужн бини од 8. до 11. јула у склопу велике прославе две деценије фестивала.

Заинтересоване групе и музичари могу да се пријаве путем апликације на сајту exitfest.org до 15. јуна. Конкурс је отворен за музичаре који своје песме изводе уживо, без обзира да ли имају издавача или не.

Кроз наступе на Фјужн бини, вероватно најутицајнијој фестивалској бини ових простора, посвећеној регионалним извођачима, „Егзит“ фестивал подстиче рад и развој нових ауторских бендова, наводи Зорица Чанадановић гостујући у Јутарњем програму.

Неопходно је да сви заинтересовани, путем форме доступне на сајту „Егзита“, пошаљу најмање две своје нумере доступне на неком од стриминг сервиса, и да их уз пратећу биографију, податке, фотографију, назначен музички жанр уврсте у своју пријаву.

По затварању конкурса Play@EXIT селекторски тим, састављен од вишегодишњих егзитових програмских манаджера, одабрати четири имена. Сви они добиће прилику да наступају на Фјужн бини – „Великој бини за нове бендове“.

број коментара 0 Пошаљи коментар