Каква реакција на хит Фила Колинса "In the Air Tonight"

Готово четири деценије након што је песма Фила Колинса "In the Air Tonight" попут цунамија запљуснула „Билбордове“ топ-листе, сличан удар задесио је интернет, то јест друштвене мреже, због реакције два младића када су први пут чула хит.

 

Двојица јутјубера Тим и Фред Вилијамс на каналу Twins the New Trend објављују реакције и коментаре на старе хитове које слушају први пут.

Иако су њихови снимци популарни, никада нису изазвали интересовање људи као сада, када су први пут слушали чувену песму Фила Колинса.

Иако се двојици момака који имају двадесетак година песма допала већ од првих тактова, одушевљење које је наступило када су чули Колинсов соло на бубњевима било је такво да је запалило друштвене мреже.

In the Air Tonight је дебитантски сингл енглеског бубњара и кантаутора Фила Колинса.  

Песма је објављена у јануару 1981. године као водећи најавни сингл Колинсовог дебитантског албума Face Value.

Постала је хит такорећи преко ноћи, спот је емитован на МТВ-ју небројено пута, а на свим је листама песама из осамдесетих година.

Соло који на бубњевима изводи Колинс у последњој трећини песме описан је као „један од најмелодраматичнијих бубњарских потеза у историји“ због чега је нумера уврштена међу "101 Greatest Drumming Moments" у историји. 

Један је од највећих хитова Фила Колинса, а и данас сважи за његов заштитни знак.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 08. авг 2020, 21:30) - soki [нерегистровани]

iki

pesma je stvarno hit tako da ne cudi njihova reakcija iako je slusaju po prvi put.