Егзит у августу са најмање 20 бина и зона широм тврђаве

Егзит ће од 13. до 16. августа бити одржан на чак 20 бина и зона широм Петроварадинске тврђаве, и то на површини од најмање 90 одсто уобичајеног капацитета, потврдили су организатори.

Организатори су саопштили да је интересовање за улазнице огромно након што је после три месеца поново оживела продаја.

„Посетиоци из земаља окружења већ сад извесно ће надмашити по бројности све претходне године, а како се отварају земље Европске уније тако расте интересовање и у нама најближим земљама као што су Мађарска, Аустрија, Немачка, Чешка, Румунија, Бугарска, Грчка и друге“, кажу у Егзит тиму.

Тренутно је у продаји последњих 25 одсто улазница за сва четири дана које се продају путем званичне странице, као и путем продајне мреже Gigs Tix.

Главна бина биће на уобичајеном месту на централном платоу Доњег града Петроварадинске тврђаве и, како истичу организатори, спремна да угости спектакуларне наступе светских, али и регионалних суперзвезда.

Две главне бине 

Егзит је уз Гластонбери међу ретким фестивалима са две главне бине, а друга је свакако МТС Денс Арена, највећа и по многима најспектакуарнија позорница електронске музике на свету, која ће и овог лета радити у пуној снази и угостити највеће светске, регионалне и домаће ди-џеј звезде.

Ту ће бити и Но слип бина, Латино стејџ, Битс бина, Урбан баг...

Поред бројних зона за одмор и окрепљење као што су Фудленд зоне, посебно место и ове године заузеће Паћамама зона, док ће место сусрета и ове године бити Венти вадада реге стејџ у овогодишњем специјалном издању.

Ово није коначан списак и могућа су додатна проширења списка бина и пратећих садржаја, а како додају из тима, до свих ових бина и зона улазиће се добро познатим путевима, па ће бити отворени сви улази, и главни код Ловотурса и онај у Подграђу.

Биће отворен и стандардан ВИП улаз на Каменичком путу, док ће једини затворен бити улаз на ВИП терасу на Горњем граду тврђаве.

Као што је и претходно најављено, фестивал ће се у складу са званичним мерама реализовати у сарадњи са здравственим тимом Владе Србије, како би сви посетиоци, извођачи, као и чланови тима који учествују у организацији били максимално заштићени.

Фестивалски фанови који су набавили улазнице пре обустављања продаје имаће прилику да се одлуче да ли желе да искористе своју улазницу за августовско издање фестивала, да је замене за фестивал следеће године или рефундирају улазницу у складу са условима које Влада Србије пропише за све догађаје одложене због пандемије, а о чему ће бити благовремено обавештени.