„Неверне бебе“ и нова песма „Води ме одавде“ као молба и порука

Када је музика у питању и време пандемије и изолације, које је иза нас, многи су искористили на креативан начин. Компоновали су, писали и свирали, углавном солистички на начин на који до тада нису радили. Нешто тако креативно за осми студијски албум осмислили су и чланови групе „Неверне бебе“.

Резутат рада током пандемије су нова песма и спот „Неверних беба“.

„Ми мо ето ова два, три месеца искористили да скоро завршимо осми студијски албум. Првих 10, 15 дана изолације, сви станемо, психоза, питаш се шта ће се десити у животу, а онда схватиш да ти тај мир негде и прија. У односу на тај мир смо и правили концепт и ми смо 15 дана после изолације написали Води ме одавде и направили спот у кућним условима“, рекао је, гостујући у Јутањем програму, фронтмен „Неверних беба“ Милан Ђурђевић.

Додаје да су спотом и песмом покушали да донесу атмосферу времена које нам се догађало, тескобу, изолацију, отуђеност...

Милан подсећа се да је и албум Јужно од среће настао током бомбардовања 1999. године, наглашавајући да тешки моменти уметницима могу бити инспирација.

„Ми ћемо вероватно до половине јула имати готов овај последњи албум, у договору са нашим издавачима из ПГП-а. Завршавамо и документарни филм о 25 година 'Неверних беба'“, најавио је Ђурђевић.

„Изашли смо из изолације, једва чекамо да станемо на бину, пуни смо ентузијазма, енергије. Кренули су позиви за наступе, свираћемо вероватно на неким највећим фестивалима... Жељни смо а и мислим да и публика једва чека ту врсту адреналина“, искрен је Ђурђевић.