Читај ми!

„Златни дечко“ – кад таленат донесе велике проблеме

Премијера филма „Златни дечко“ одржана је синоћ у Београду. Глумац Петар Стругар, гостујући у „Београдској хроници“, похвалио је свог младог колегу Дениса Мурића у улози талентованог фудбалера, који упада у бројне проблеме.

Златни дечко прати причу о Денису Марковићу, младом талентованом фудбалеру, проблематичног темперамента, који од ране младости, због свог талента, постаје мета различитих интереса.

„Таленат може да ти мало и одмогне, у смислу да се мало ушушкаш и заборавиш на онај други део – рад. Таленат без рада није баш много употребљив. То се десило и главном јунаку филма којег феноменално глуми Денис Мурић“, каже Стругар.

Стругар објашњава да он у филму глуми лошег момка који долази из криминалног миљеа, али и да има и неки позитиван утицај на младог фудбалера.

Иако ово остварење није снимано по истинитом догађају, Стругар каже да је оно ипак инспирисано бројним причама из света и земље.

„Ово је измишљено и намаштано, али све те ситуације биле су инспирација, јер живот пише најлепше романе и највеће драме. Све је то познајмљено из живота да би се направио сценарио“, истиче глумац.