Читај ми!

Серија „Мама и тата се играју рата“ освојила телевизијске гледаоце

Рат брачног пара Радисављевић одмах је привукао пажњу домаће публике. Прве две епизоде серије „Мама и тата се играју рата“, са Горданом Kичићем и Нином Јанковић Дичић у главним улогама, овог викенда на РТС-у пратило је више од 1.250.000 људи, односно сваки четврти гледалац телевизије.

Kреатор, главни глумац и редитељ серије Гордан Kичић задовољан је успехом.

„Пред нама су тек нови заплети, нови ликови и сцене које нисте могли да видите у филму Реална прича, тако да сам сигуран да ће гледаоци уживати и у наредним епизодама. Реакције људи на друштвеним мрежама су одличне, јављају ми се пријатељи и познаници да кажу да им се веома допало оно што су видели“, каже Кичић.

Серија Мама и тата се играју рата на духовит и емотиван начин говори о савременој породици која се суочава са великим изазовима. Љубав је присутна, али да ли је она довољна да одржи породицу на окупу?

У сукобу глумца Вељка Радисављевића и његове супруге Јадранке страдају управо они које њих двоје највише воле – пријатељи и породица, а пре свих њихова ћеркица Вида.

Ова комедија-драма представља пресек данашњег друштва и проблема са којима се сви срећемо и сигурно ће нас натерати да још једном размислите о томе шта нам је највредније у животу.

Серију Мама и тата се играју рата гледамо суботом и недељом од 20 часова на Првом програму РТС-а.

број коментара 0 Пошаљи коментар