Хоакин Финикс имао улогу за Оскара и пре „Џокера“

Љубитељи покретних слика, прошле године, били су одушевљени глумом Хоакина Финикса у филму „Џокер“. Доказ да је одлично урадио свој део посла дошао је и у виду признања Америчке филмске академије. Међутим, из самоизолације стиже оцена да је Финикс имао „улогу за Оскара“ и пре Артура Флека.

Филм You Were Never Really Here премијерно је приказан на Канском филмском фестивалу још у мају 2017. године. Хоакин Финикс награђен је као најбољи глумац, а Лин Ремзи за најбољи сценарио, пише портал Лед бајбл

Ипак, свет као да није приметио ову Финиксову улогу. 

Неправда ће изгледа бити исправљена, јер са милионима грађана у карантину широм планете, многи откривају овај филм и перфектну глуму која као да је била припрема за Џокера и рад овенчан Оскаром за најбољу главну мушку ролу у фебруару.

You Were Never Really Here је мрачни трилер у којем Хоакин Финикс игра плаћеника са траумама који је ангажован да избави девојку коју су киднаповали трговци људима.

Радећи оно што најбоље уме, Финикс је остварио улогу која оставља без даха јер је пред нама комплексан лик оптерећен мноштвом проблема и мана. 

Из изолације, највише на друштвене мреже, стижу оцене да је у питању улога једнако добра, ако не и боља од оне коју је одиграо у Џокеру.  

број коментара 3 Пошаљи коментар
(субота, 04. апр 2020, 11:51) - anonymous [нерегистровани]

Hoakin

The Master!!!!!!!

(петак, 03. апр 2020, 23:18) - anonymous [нерегистровани]

Marko

Uloga karijere mu je u The Master (2012) , neponovljivo briljantno , ostale uloge ni prici blizu , niti postoji sansa da nadmasi tu ulogu u buducnosti ...

(петак, 03. апр 2020, 21:43) - anonymous [нерегистровани]

Opasan glumac

Takodje gluma u filmu "Master" mu je vrh.