„Војна академија 3 – Нови почетак“ премијерно пред београдском публиком

После три године стиже „Војнa академијa 3 – Нови почетак“. Филм који се вечерас премијерно приказује пред београдском публиком својеврстан је увод у трећу сезону популарне серије која у фебруару стиже на програм РТС-а.

Кроз три сезоне и два филма, Војна академија постала је својеврстан феномен, посебно међу младима. Ова генерацијска серија и филмови, са јасним едукативним амбицијама, праве и својеврстан социјални пресек.

Непретенциозан и полетан филм Војна академија 3 – Нови почетак има пре свега намеру да нас подсети на главне јунаке саге, али и упозна с новим полазницима Академије.

„Имаће прилику да гледају нас, на Академији, који се суочавамо са проблемима тинејџера, школе, љубави. Tако да ће имати прилику да направе паралелу између два света“, открива глумица Андреа Ржаничанин.

У галерији ликова срећемо јунаке који су на оба пола социјалне лествице, али управо им војна Академија, где су сви једнаки, омогућава да се упознају и друже. Међу новим именима срећемо дечка из блокова, али и младог хакера, рок музичара, несхваћену инетелектуалку. На неки начин сви су пресек младости која жели проактивну улогу у друштву.

„Показало се да је циљна група млађа публика која дуго није била пред телевизором, дуго није имала шта да гледа на телевизији и дуго није одлазила у биоскоп да гледа неки домаћи филм“, истиче глумац Бојан Перић.

У новој причи саткан је читав један свет који тежи војној Академији, родитељи, професори, официри, породица... Велика глумачка екипа, лак тон, позитиван дух, учинили су да претходни наставак филма буде један од најгледанијих пре три године.

Остали аутори: Сандра Перовић
број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 30. мар 2020, 23:39) - anonymous [нерегистровани]

vojna akademja

♥♥♥☆□★□□¤■□●♡♡●¤¤ hggdokfjdoebrb