У посети Златибору најутицајнији туристички влогер из Индије

На Златибору тренутно борави један од најутицајнијих туристичких влогера из Индије, популарни јутјубер Варун Вадиш, саопштила је Туристичка организација Златибор.

Варун Вадиш, оснивач Јутјуб канала "Mountain Trekker" и портала Tourist Help Line, обилази најлепше и најинтересантније делове планине, упознаје се са атракцијама, активностима и туристичким потенцијалима којима Златибор располаже, али и са становницима, локалним обичајима и традицијом златиборског краја.

У жељи да широком аудиторијуму који прати његове путописне серијале открије мање познате дестинације као што су планински делови Србије, Варун је претходних дана обишао најлепше од Златибора – Стопића пећину и гостиљски водопад, музеј „Старо село“ Сирогојно, „Ел Пасо сити“.

Посетом Дино и Авантура парку у центру Златибора, зип-лајну у Љубишу, ски-центру Торник, стекао је увиду у понуду активности које су туристима на располагању.

Гост из Индије истиче да је посебно фасциниран гостопримством домаћина, а то што је вегетеријанац га не спречава да ужива у гастрономским специјалитетима јер је, како каже, кајмаком и сиром са Златибора одушевљен.

Варун у Србији борави у сарадњи са Туристичком организацијом Србије и амбасадом Индије и води кампању на свом Јутјуб каналу за промоцију наше земље и њених туристичких потенцијала.

"Mountain Trekker" је први Јутјуб канал о путовањима у Индији који има више од милион пратилаца, а Варун на каналу дели савете и трикове о путовањима који помажу у стицању најаутентичнијег искуства путовања.

Његов канал садржи веб-серију о путовањима по Канади, Јужној Кореји, Маурицијусу, Индонезији, Русији, САД, Египту, Турској, Казахстану, Грузији, Киргистану, Италији, Чешкој, Аустрији и многим другим земљама.

Поред вођења Јутјуб канала који прати више од 1,25 милиона пратилаца, Варун је један од Тедекс говорника.

Његов први видео-клип који је снимио по доласку у Србију, за свега шест дана достигао је преко 720.000 прегледа.

број коментара 0 Пошаљи коментар