Сада се у „Фортнајту“ можете борити као Дедпул

Када је стигла нова сезона „Фортнајта“, једна од новина која је привукла највише пажње било је појављивање Марвеловог антихероја, Дедпула.

Дедпул се појављивао у различит елементима Фортнајта. Могао се пронаћи скривен у купатилу у главном "battle pass" менију, али га није било могуће користити. Сада се то променило и обличје Дедпула је постало доступно играчима.

Дедпул је доступан свима који су купили овосезонски "battle pass" и прилично га је лако откључати. Потребно је само да се пронађу два пиштоља скривена на екранима менија. Када се то уради, просто се уђе у меч и „пресвуче“ у Дедпула у било којој телефонској говорници на острву.

Међутим, то није све. Постоје и бројни додаци који се могу откључати. Попут Дедпулових мачева, а доступна је и алтернативна верзија костима без маске.

Новина је и јахта која се налази на североисточном делу мапе која је трансформисана у Дедпулов брод за забаву, заједно с огромним балонима и хелидромом.

Дедпул није први лик из стрипова који се појавио у игри Фортнајт. Пре њега су стигли Авенџерси, Бетмен и Харли Квин.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(понедељак, 06. апр 2020, 18:06) - anonymous [нерегистровани]

Супер

Извињавам се. Само клинце занима фортнајт. Свака му част. Ни један играч са дужим стажом то не би ни погледао.

(понедељак, 06. апр 2020, 15:15) - anonymous Boban [нерегистровани]

Nije tacno

Moj sin(16) igra redovno Fortnigght i uspeva cak i da zaradi novac na turnirima koji se organizuju.

(понедељак, 06. апр 2020, 14:38) - anonymous [нерегистровани]

Оу ноу

Ако желите стварно да покривате гејминг, онда немојте то да радите на нивоу основаца. Дедпул и фортнајт никога не занимају.