Moto G8 Power Lite – уживајте у телефону без страха од празне батерије

У фебруару је представљен телефон "Moto G8 Power" који је за главну карактеристику имао батерију великог капацитета. Добра вест за кориснике којима је то значајно је да стиже и повољнији "Moto G8 Power Lite" са нешто слабијим перформансама.

"Moto G8 Power Lite" задржава батерију од 5.000 милиампер часова. У „Мотороилином“ саопштењу се наводи да је то довољно за два до три дана коришћења. Као и код модела Moto G8 Power, нећете имати потребу за преносивим пуњачима.

Наводи се да је могуће стримовање музике без прекида у трајању од 100 часова или гледање серија и филмова 19 сати у континуитету.

Ту је и систем са три камере – главна камера од 16 мегапиксела са брзим фокусом, macro vision камера за сликање објеката из близине, а могуће је и „играње“ са дубином поља приликом фотографисања портрета.

Дисплеј је величике 6,5 инча. „Моторола“ тврди да ће вам сурфовање интернетом или играње игрица бити много брже уз осмојезгарни процесор који је упарен са четири гигабајта РАМ меморије.

Телефон има 64 гигабајта, уз могућност проширења уз помоћ микро СД картице капацитета до 256 гигабајта.

Истиче се и Moto Experiences функција и дизајн отпоран на прскање воде.

"Moto G8 Power Lite" у Србији ће бити достуан почетком маја по цени од 20.999 динара.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(субота, 04. апр 2020, 14:26) - anonymous [нерегистровани]

zasto

Zasto ne pustate komentare u vezi korone virusas?

(субота, 04. апр 2020, 12:29) - anonymous [нерегистровани]

?

Kakav je ovo komentar?

(субота, 04. апр 2020, 11:18) - Читалац [нерегистровани]

Није тачна тврдња да купци нису оштећени

Није тачна тврдња да купци нису оштећени затварањем пијаца јер су цене у мега маркетима два, чак и до три пута веће од оне на пијацама. Осим тога само Београд није Србија а испоруке поврћа и остале пијачне робе нема у осталим градовима. Такође цене приликом испорука су такоће знатно веће од оних на пијаци тако да су потрпшачии као и сељаци итекако оштећени.