Галакси бадс: слушалице које ће променити начин на који доживљавате звук

Ослањајући се на изузетан бежични звук чувених Галакси бадс слушалица, компанија „Самсунг“ представља нове Галакси бадс+, које су у претпродаји доступне уз нове моделе паметних телефона "S20+" и "S20 Ultra".

Галакси бадс+ омогућавају корисницима да уживају у звуку студијског квалитета помоћу напредних звучника и микрофона, батерије која траје цео дан и флексибилних подешавања аудио перформанси. Увек укључене, умрежене и спремне за употребу, тако да никада нећете чекати да слушате садржај који желите.

Аудио искуство нове генерације

Уз АКГ перформансе, Галакси бадс пружају иновативно аудио искуство за кориснике у покрету, док Самсунг још више подиже лествицу за квалитет звука са Галакси бадс+. Поред изузетне АКГ технологије, Самсунг Галакси бадс+ имају врхунски двосмерни систем звучника, са све додатним високотонским, као и бас звучником за дубље тонове. Уз Галакси бадс+ сваки звук је уравнотежен и јасан.

За оне који се ослањају на своје бежичне слушалице приликом позива и видео разговора, Галакси Бадс+ су опремљене са три микрофона, једним унутрашњим и два спољашња, за кристално чисто снимање звука. Екстерни микрофони користе посебну технологију формирања звучних снопова како би пренели корисников глас, умањујући позадинске звуке, тако да га саговорник увек јасно чује, без обзира где се налази. Уз унапређени Ambient Sound корисници могу да утишају спољни свет када то желе, или да појачају позадинске звуке када им је потребно да буду у стању приправности, тако што ће изабрати неки од режима рада као што су low, medium, high и extra high.

Немате где да допуните батерију? Нема проблема

Ништа није разочаравајуће као ситуација у којој бежичне слушалице остану празне батерије усред омиљеног подкаста, а нисте у прилици да их допуните. Захваљујући моћној батерији од 85 mAh, Галакси бадс+ су савршени сапутници за оне који воле да слушају различите садржаје док су у покрету, јер омогућавају 11 сати слушања музике, а овај временски период може да се дуплира на 22 сата када се поставе у бежично кућиште за пуњење од 270 mAh. Када су корисници у журби, а желе да допуне уређај, за само три минута могу допунити Галакси бадс+ на капацитет од 60 минута плејбека, користећи Wireless Powershare могућност.

Просечно трајање батерије је 11 сати приликом типичног начина коришћења Галакси бадс+. Постављање у кућиште може пружити додатних 11 сати трајања батерије. Трајање батерије може варирати. 

Контролишите уређај на лакши начин него икада пре

Потпуно нове могућности контроле на додир омогућавају корисницима Галакси бадс+ да контролишу уређај чак и док не држе своје паметне телефоне. Једним додиром могу да пусте или зауставе музику, двоструким додиром могу да пребаце на следећу песму или да се јаве на телефон, а потез додиривањем и задржавањем прста може да буде подешен на ону команду која је кориснику најпотребнија.

Конективност се сусреће са једноставношћу

Галакси бадс+ омогућавају умрежено уживање у музици, са врло једноставним подешавањима. Када се упаре са Галакси паметним телефоном, Галакси бадс+ аутоматски постају доступне за коришћење путем свих осталих уређаја повезаних на исти Самсунг налог 4 . Бадс+ апликација, по имену Galaxy Buds+ је сада iOS компатибилна, тако да је могуће уживати у сјајном аудио искуству без обзира на то који уређај користите.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(субота, 22. феб 2020, 19:42) - Ćutolog [нерегистровани]

Galaxy Buds

Koristim Galaxy Buds otkako su izašle i ne mogu da potvrdim ovo što je napisano. Možda je neki problem do softvera, meni sve radi ok i zadovoljan sam.

(субота, 22. феб 2020, 11:05) - anonymous [нерегистровани]

brale

Imam ja starin galaxy buds. Vecina navedenih funkcija u tekstu ne radi kako treba. Zvuk je nekako plitak o bez puno basa, a softverske funkcije ne menjaju puno nacin rada. Ambijent Sounds skoro pa ne radi ili se ne oseca razlika. Sve u svemu ok uredjaj ali kao i svaki drugi, ne toliko kao sto se reklamira.

(петак, 21. феб 2020, 18:45) - anonymous [нерегистровани]

Rofo

Odlična reklama, odnosno sponzorisan tekst...

(петак, 21. феб 2020, 14:32) - anonymous [нерегистровани]

Zracenje visoke frekvence u usima

Sve ove mikro slusalice koriste najnoviji Bluetooth 5.0 za konekciju sa transmiterom . Najnovija istrazivanja unose sumnju u zdravstvenu bezbednost ovih uredjaja koji zrace ali sada su oni duboko u usima, veoma blizu sredjem uvu i mozgu. To je mnogo opasnije nego da zargovarate mobilnim telefonom neprekidno deset sati.