Са „Вајв космосом“ до виртуелне стварности за неколико секунди

Системи за виртуелну реалност из године у годину нуде све боље корисничко искуство. У почетку су били тешки и давали су лош приказ слике, али су се у међувремену и они поправили. Упознајте један од напреднијих система за виртуелну реалност.

Ха-Те-Це Вајв (HTC Vive) најавио је карактеристике и функционалности новог модела Вајв космос (Vive Cosmos). Реч је о најновијем премијум систему виртуелне реалности заснован на пи-сију који је креиран уз нови ниво доступности и једноставности употребе.

Дизајниран да расте са корисницима током времена помоћу модуларног дизајна предње плоче који може да мења функционалности уређаја, као што је недавно најављена модификација Вајв космос екстерно праћење.

Потпуно нови Вајв систем праћења пружа поједностављену поставку која убрзава и олакшава улазак у ВР помоћу шест камера сензора за широко и прецизно праћење изнутра ка споља. 

Космос има резолуцију пиксела од 2.880 пута 1.700, што је увећање за 88 одсто у односу на оригинални Вајв пружајући чистији текст и графику.

Потпуно нови ЛЦД панели смањују раздаљину између пиксела и у комбинацији са правим РГБ екранима умањују ефекат гледања кроз мрежу. Јединствени дизајн омогућава корисницима да скачу између реалности и виртуелне реалности за неколико секунди без ометања ВР путовања.

Супериорна ергономија и удобност омогућавају дужа ВР искуства, а интегрисане слушалице пружају окружујући звук.

Космос такође има потпуно редизајниране контролере који повећавају функционалности унутар ВР-а и пружају удобност приликом дуготрајних сесија. Космос је такође компатибилан са Вајв бежичним адаптером за оне који желе да се крећу у ВР-у а да не буду привезани.

Вајв космос је ВР уређај који испоручује садржај одмах захваљујући укљученој 12-месечној претплати на Вајв порт инфинити током периода претпродаје. Вајв порт инфинити пружа неограничен приступ стотинама најбоље оцењених ВР апликација, игара и премијум видео-материјала. 

Вајв космос је први уређај који нуди Вајв ријалити систем, изнова осмишљено основно софтверско искуство за Вајв како би се ВР доживљавао мање као покретање апликација, а више као ступањ између светова. 

Космос ће имати редизајнирни кориснички интерфејс који се зове Ленс ради једноставне навигације кроз ВР и Вајв порт инфинити апликације, као и нови динамички почетни простор који се зове Ориџин. Простор Ориџин је платформа за покретање ВР апликација и интерактивних искустава која ће расти током времена.

број коментара 0 Пошаљи коментар