Pravila upotrebe sadržaja

Pravila upotrebe sadržaja

Veb sajt RTS je novi informacioni i komunikacioni servis koji je Radio-Televizija Srbije realizovala radi poboljšanja prisustva na Internetu. Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju. Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju sa sajta RTS.

Ograničeno korišćenje

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu Radio-Televizije Srbije. Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja RTS-a, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.

Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu RTS-a i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja RTS-a. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime RTS ne može biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja RTC.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu RTS predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i RTC veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa RTS-om ili kupi nekih od RTS-ovih proizvoda ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u RTC. RTS ne pruža bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovoran za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

RTS ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta RTS. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da RTC na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pometunih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

RTS zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih  Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. RTS zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.