Oko magazin- 3.6.2019. Srbija i Crna Gora- nakon svih ovih utakmica

Ko je pratio košarkašku seriju Crvene zvezde i Budućnosti ili suđenje liderima prosrpske opozicije za državni udar rekao bi da odnosi dve države nikad nisu bili gori. Zašto je to tako?

Moji preci su od Turaka bežali u Crnu Goru a sad od Crne Gore bežimo u Tursku - ovako je Momo Kapor video odnose Srbije i Crne Gore pre 10 godina. Da li je danas nešto drugačije? Ko je pratio košarkašku seriju Crvene zvezde i Budućnosti ili suđenje liderima prosrpske opozicije za državni udar rekao bi da odnosi dve države nikad nisu bili gori. Zašto je to tako i ima li prostora za poboljšanje odnosa?

Slike porodica koje izvršitelji izbacuju iz stana nažalost gledamo prilično često. Svaki 20. građanin ne izmiruje redovno svoje obaveze prema bankama. Zbog toga MMF savetuje kreatorima srpske ekonomske politike da razmotre mogućnost uvođenja institucije ličnog bankrota. Da li građani kao i firme mogu da proglase lični stečaj i šta time dobijaju?
Pola miliona ljudi u Liverpulu je dočekalo nove šampione Evrope a najveće ovacije dobio je trener Jirgen Klop. Za četiri godine u Liverpulu harizmatični Nemac definitivno je postao jedan do najboljih trenera Evrope a od subote više ga niko neće nazivati čovekom koji gubi finala. Povodom Liverpulove šeste evropske titule podsećamo vas na portret Jirgena Klopa.

Urednik emisije: Gorislav Papić

broj komentara 0 pošalji komentar