Na veslu priča: Predrag Zenović

Predrag Zenović rođen je 1986. godine na Cetinju, osnovnu i srednju školu završio je u Budvi, a potom Fakultet političkih nauka u Beogradu. Magistrirao međunarodno javno pravo i ljudska prava u Letoniji. Doktorirao političku teoriju u Rimu i na Univerzitetu u Ženevi.

Autor Priručnika za debatu i retoriku za srednjoškolce. Napisao veći broj stručnih radova u oblasti političke teorije, ljudskih prava i demokratije, i nekoliko u oblasti književne i pozorišne teorije. Autor edukativno-kreativnih radionica o medijskoj pismenosti, filmskom jeziku i evropskom filmu. Od 2016. godine predavač na Humanističkim studijama Univerziteta Donja Gorica. Autor knjige „Saglasja - političko filozofski ogledi".

Reditelj, autor koncepta: Rastko Šejić; izvršni producent: Željko Komenenović; kompozitor: Vladimir Lešić; direktor fotografije: Aleksandar Kalezić, DP; snimatelj: Đorđe Obradović; montažer: Milan Pejnović; art direktor: Zoran Mujbegović; spiker: Aleksandar Novaković; barkarijoli: Milan Svitlica, Raško Sekulović, Nikola Stojanović; intro animacija: Kosta Milovanović, Miroslav Spajić.

Produkcija: Šta hoćeš, Matica Boke
Projekat podržali: Opština Budva, TO Budva

Repriza, 06. novembar u  01:34 i 09:34

broj komentara 0 pošalji komentar