Beogradska hronika

11-ti put taksisti u protesnoj vožnji. Dok jedni osuđuju, drugi ne prihvataju odgovornost, treći ćute. Šta rade saobraćajna policija i GSP da grad ne stane potpuno? Reporteri "Hronike" biće među građanima i sa taksistima.

Da li nam je potreban dečji ombudsman kada već postoji Sektor za brigu o detetu pri kancelariji Zaštitnika građana? Gost "Beogradske hronike" je Dragan Vulović, pomoćnik ministra rada, zapošljavanja i socijalne politike.

Sa glumicom Goricom Popović pričaćemo o tome koliko su joj nagrade promenile život. Posle "Žanke Stokić" dobila je i priznanje "Pavle Vuisić". Šta još želi da upiše u svoju svesku, malu dokumentaciju sećanja, za koju kaže da je dragocen trag i vremena i trajanja?

Kako izgleda svakodnevica slepih i slabovidih ljudi, kroz priču Ane Jovčić, devojke koja ove godine završava fakultet u Beogradu. Da li smo joj kao društvo bar malo pomogli?

Šta je tražio ombudsman od Vlade kao pomoć za roditelje teško obolele dece, dece sa invaliditetom i dece sa smetnjama u razvoju, da li oni imaju neke beneficije i kakve?

Urednice emisije Vesna Kuzmanović, Dubravka Aleksić i Rada Đurić

broj komentara 0 pošalji komentar