TV lica: Arsen Dedić i Oliver Dragojević

Tv lica koja su ostavila naizbrisiv trag u muzici na prostorima bivše Jugoslavije su Arsen Dedić i Oliver Dragojević i obojica su se u ovim intervjuima sa nostalgijom sećali dana u kojima su stvaraili muzičke karijere.

Arsen Dedić je preminuo 17. avgusta 2015. ostavivši za sobom muziku koja se ne zaboravlja. Za mesto intervjua odabrao je svoj stan u Zagrebu i tako je napravio presedan jer tu nije primao novinarske ekipe.

Pokazao je neke od dragih uspomana koje čuva kao i crteže koje je potpisao, a jedan od njih bio je posvećen njegovoj supruzi Gabi Novak. Govorio je o dugododišnjem braku, o sinu Matiji i unuci koju je obožavao.

Bio je ovo poslednji intervju poznatog kantautora, a njegov prijatelj Oliver Dragojević je govorio za emisiju "Tv lica kao sav normalan svet" posle višedeceniske pauze u srpskim medijima i to je jedina portretna tv emisija u kojoj je govorio o tome kako živi ali i kako je njegov život izgledao na početku karijere, o tome kako su nastajali neki od najvećih hitova praveći top listu onoga što je najviše voleo, a sve njegove pesme baš kao i pesme Arsena Dedića učiniće da ih se i danas setimo.

Autor :Tanja Peternek Aleksić 

broj komentara 0 pošalji komentar