Beogradska hronika

Dragić Tubić, jedan od heroja gradnje mosta preko Ade, svojim remorkerom svakog dana plovi iz Novog Sada za Beograd.

Plinske boce starije od 10 godina moraju na testiranje, a struja se mora uštedeti. Gde je računica? I ko će zbog "nepoštenog poslovanja" platiti kaznu?

Studenti slave svoj dan, i u rudniku, a kako bi sve to izrežirao Jirži Mencl, gost "Beogradske hronike".

Pitanja i komentare možete poslati na: beogradski_program@rts.rs 

Urednik i voditelj je Rada Đurić.

broj komentara 73 pošalji komentar
(petak, 04. okt 2019, 16:37) - anonanonimusymous [neregistrovani]

Katastrofa

Dali je moguve da deponija koja je bivlja bude gora nego vinca i niko joj nista nemoze.....

(petak, 06. sep 2019, 10:14) - Mirjana [neregistrovani]

Kvar na telefonskoj liniji

Od 20 jula mi neradi fiksna linija kao ni kablovska,. Svakodnevno zovem telekom ali dobijem iste informacije da se strpim. Sramota je sto jedna velika firma ostavlja korisnike toliko dugo bez usluge, a da pri tom ne posalju ekipu na teren da ukloni kvar.

(četvrtak, 05. sep 2019, 14:13) - anonymous [neregistrovani]

Neko guši mladenovčane

Poštovani,
U proteklih više od mesec dana neko konstantno pali u večernjim časovima nešto na lokaciji Karađorđeva ulica ispod pruge. Stanovnici centra bukvalno mogu uvečernjim satima da otvore prozor. Više puta prijavljivano nadležnim službama ali reakcije nema. Opširnije možete videti na fejzbuk grupi Mladenovac-naš grad. Molimo Vas pomozite. Unapred se zahvaljujem.

(utorak, 20. avg 2019, 13:44) - Maja Bulatovic [neregistrovani]

Pitanje u vezi infostana i ciscenja zgrada

Postovani, bila bih vam veoma zahvalna kada biste istrazili sta se to desava sa odrzavanjem zgrada na Paliluli. Naime, u protekla 3 meseca zgrade nisu ni jednom ociscene, a usluga se uredno naplacuje na svakom racunu Infostana. Konkretno, radi se o zgradama u ul. Slobodana Jovanovica 8, Visnjicka banja, i Husinskih rudara 43, Karaburma, a verovatno je tako i u ostalim zgradama.
Hvala na razumevanju
Srdacan pozdrav
Maja Bulatovic

(sreda, 03. jul 2019, 16:47) - Aca [neregistrovani]

Zezanje sa strujom u Batajnici

Molim vas , kazite nam sta se desava sa strujom u Batajnici. Naime svakog dana nestaje struja i to po par sati , desava se da dodje na tren pa opet nestane. I to traje vec 2 meseca. Hvala unapred.

(četvrtak, 06. jun 2019, 16:56) - Goks [neregistrovani]

Komarci

Spašavajtr

(subota, 01. jun 2019, 19:44) - Poljoprivrednik grada Priboj [neregistrovani]

Subvencije polljoprivrednicima

Postovani, ne znam kome da se obratm al mozda Vi mozete da pomognete. Poljoprivrednicima Opstine Priboj je 2018. g. uruceno resenje za nadoknadu kao subvenciju za malinu iz roda iz 2017. g. zbog jako niske cene. Novac nije isplacen svim poljoprivrednicima samo ponekim, zasto? Takodje sve nadoknade od stete od grada za 2018. g. su opet isplacene samo po nekim ostecenim a ne I svim ostecenim poljoprivrednicima, zasto?

(četvrtak, 23. maj 2019, 11:31) - anonymous [neregistrovani]

Saobracajne guzve na raskrsnici kod Doma vojske

Postovani, molim vas za pomoc, da apelujete na nadlezne sluzbe, da ako je ikako moguce neke od autobuskih linija koje se ukrstaju kod Doma vojske budu izmestene, jer iz pravca ul Despota Stefana ka centru grada svakodnevno su zastoji po najmanje 20 min sto otezava svakodnevno funkcionisanje gradjana.

(utorak, 14. maj 2019, 09:24) - anonymous [neregistrovani]

Voda poplavila krnjacu

Postovani na ulazu u prodavnicu shop&go voda je do clanaka niko od nadležnih nereaguje, slala sam meil zvala inspekciju i receno je da ce se to resiti ali i dalje nista. Molim vas pomozite!

(nedelja, 21. apr 2019, 22:46) - Nedeljko Samardžić [neregistrovani]

Molba za pomoć

Poštovanje,
Obraćam vam se povodom problema i zabrinutosti nas građana i roditelja najviše za našu decu. Živim u Pančevu, u ulici Pelisterska 2 koja izlazi na međunarodni put (Novoseljanski put). Blizu naše ulice postoji mesto za pešački prelaz gde naša deca i komšije svakodnevno prelaze Novoseljanski put ali sa jako velikim rizikom jer se pešački prelaz odavno obrisao i ne vidi se a zadnji put je ofarbana pre oko dve do tri godine. Čak sa strane prelaza koji vodi iz pravca Novog sela nema ni znaka za pešački prelaz pa vozači koji dolaze iz tog pravca i ne vide neki razlog da tu usporen, stanu da bi propustili decu kojoj je to jedini prelaz kuda idu na gradski autobus na putu za školu. Na ovom međunarodnom putu postoje još prelaza koji su se takođe odavno obrisali. Obratio sam se i službi gradonačelnika Pančeva odakle su mi odgovorili da nisam jedini koji se žali na ovakve stvari i da su oni nemoćni kod ovakvih problema jer se radi o međunarodnom putu i da će moju prijavu proslediti dalje. Rekli su mi da će taj problem verovatno biti rešen čim vremenski uslovi budu povoljni za takve radove i da se i oni nadaju da će to biti rešeno. Evo problem i dalje stoji nerešen i ne znam da li neko treba da strada na ovom i drugim prelazima dok se neko posle par godina ne seti da i to treba uraditi. Trebalo bi ofarbati te prelaze na međunarodnom Novoseljanskom putu i dobro ih obeležiti i dodatnim znakovima radi bezbednosti građana.
Unapred zahvalan Nedeljko Samardžić