Znanje imanje

Jesen lagano prosipa boje po šumama i livadama, oranicama i baštama. Mi ubiramo plodove, spremamo zimnicu za dane kada priroda miruje.

Sve oko nas opominje da moramo da menjamo navike i budemo pažljivi kada uzimamo da znamo i da dajemo. Samo kruženje materije u prirodi je održiv biosistem. Zato u ovom izdanju Znanja imanja govore: profesor Mile Veljović kako da u preradi šumskih plodova sačuvamo hranljive vrednosti. Domaćini Sopota - zašto je važno da podržimo proizvodnju biološki vredne hrane. Doktor Zoran Marković - šta možemo da naučimo od čoveka koji je bio srećan pre 6000 godina. Momir Filipović Fića o vrednostima sabora "Pesme i lepote Srbije".

Urednik: Jasmina Nikitović Stojičić
Novinari: Ljiljana M. Petrović, Dragana Popov

broj komentara 0 pošalji komentar
Znanje imanje Znanje imanje

Autor:
Jasmina Nikitović Stojičić

Hrana je naša potreba i zadovoljstvo, a kako da postane dobar biznis? Da li je u poljoprivredi izvozna šansa Srbije i koliko je prepoznajemo? [ detaljnije ]